Processansvarig

Logotyp

Processansvarig

Trivs du med att arbeta inom produktion och få eget ansvar i rollen? Just nu söker AB Lindec en processansvarig till deras huvudkontor/produktion i Göteborg. Är du sugen på en ny utmaning? Då kan denna möjlighet vara rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som processansvarig arbetar du på produktionsenheten med vätskor och cementprodukter. Rollen är praktisk och innefattar att lossa och lassa material, arbeta utefter recept, lyfta säckar och dunkar mm. Du arbetar baserat på kontoret/produktionen i Västra Frölunda.

Du erbjuds:

  • En plats i ett framgångsrikt och tryggt bolag som är i en stor expansionsfas & som värnar högt om de anställda och deras trivsel.
  • Varierande och spännande uppdrag
  • Goda förmåner

Vi söker dig som:

  • Har truckkort, har du inte detta så finns det möjlighet till utbildning genom företaget
  • Helst har en bakgrund inom byggbranschen med inriktning på betong, det är dock inget krav

Om företaget:

AB Lindec är ett privatägt företag i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv. Företaget grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Lindec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Calpa Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer