Säkerhetstekniker

Logotyp

Säkerhetstekniker

Är du en någon som gillar att med dina tekniska kunskaper lösa uppgifter ute hos kund? Att vara the Good Guy som kollar, tänker till och löser uppdrag på ett smidigt sätt? Kan du en hel del om inbrottslarm, passersystem, kamerabevakning, och andra delar i ett säkerhetssystem, och gärna lär dig mer? Vill du jobba i ett framgångsrikt bolag med stora komplexa kunder, avancerad teknik, och med en schysst personlig stil?  Då ska du söka den här tjänsten på ISG NORDIC!  

ISG NORDIC söker en serviceminded och tekniskt kunnig

Servicetekniker, säkerhet

I rollen som Servicetekniker, säkerhet:

•     Arbetar du i ISG Nordics Eftermarknadsteam, med service, underhåll och kompletteringar av våra kunders säkerhetssystem. Det handlar t ex om passersystem, inbrottslarm och kamerabevakning.

•     Jobbar du oftast ute hos kund, som kan vara både mindre och större eller privata och offentliga företag. Ett varierande arbete där du ofta är själv och ibland i par.

•     Samarbetar du i ett team med andra servicetekniker samt en servicechef, servicekoordinator samt säljare serviceavtal.

För att passa för rollen:

•     Har du arbetat i en likvärdig roll minst 3 år, och skaffat dig erfarenhet av och goda kunskaper om att arbeta med olika typer av säkerhetssystem.

•     Gillar att serva och hjälpa kunder så de blir nöjda.

•     Är självgående och tar ansvar för att lösa uppgiften.

•     Lätt att kommunicera på svenska i tal och skrift.

•     Har B-körkort

ISG Nordic erbjuder möjlighet att:

•     Utvecklas med stora kunder

•     Schyssta kollegor att jobba med

•     Njuta av tekniskt intresse och lära mer

•     Få utrymme och jobba självständigt i din roll

•     Trygga generösa anställningsvillkor

ISG Nordics sätt att vara – stämmer det med ditt?

•     ”Det stora lilla företaget”: Tänk dig ett företag med stora krävande kunder, rejäl teknisk höjd, snabb tillväxt och stark ägare. Tänk också ett företag med bara 50 anställda, fusionerat av två bolag, som finns på tre kontor. Då kan du ana att vi är små nog att behöva bete oss som en familj – bry oss om varandra och våra kunder, och stora nog att behöva vara affärsmässiga – ha högt driv och vara i ständig utveckling.

•     ”Tekniska kreatörer och härliga människor”: Det uttrycket använder vi när vi pratar om hur vi vill upplevas av våra kunder. Med det menar vi att jobba personligt och nära kunden, så att vi lär känna och förstår vad som är viktigt för dem. Att alla vi medarbetare upplevs som: Genuint nyfiken – Tekniskt kreativ – Lätt att jobba med – Tar ett personligt ansvar. Att vi levererar kundens önskade resultat – och ofta lite till.

Företaget i korthet
ISG Nordic skapar kundanpassade integrerade säkerhetslösningar. Vi gör hela arbetsprocessen från behovsanalys och projektering, via utveckling och installation, till service och eftermarknad. Vi har funnits i mer än 30 år och levererat omkring 4000 stora projekt. ISG Nordic AB som bolag är en sammanslagning 2021 av ISG Systems och Nordic Alarm.
Vi omsätter nu 180 Mkr med ca 50 anställda och har växt ca 15% per år de senaste fyra åren. Vi är ett helägt dotterbolag till Lagercrantz Group, med 1600 medarbetare och 4 miljarder i omsättning.

Blev du nyfiken, ta kontakt redan idag!
Om det här gjorde dig nyfiken, sök eller visa intresse direkt. Dela bara din LinkedIn profil, eller skicka en ansökan tillsammans med ditt CV, så hör vi av oss! I denna rekrytering samarbetar ISG Nordic med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se, 0735 811 804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert