Anläggare

Logotyp

Anläggare

Är du på jakt efter en ny utmaning inom mark och anläggning och söker en varierande roll i ett expansivt företag. I rollen som anläggare kommer du att arbeta brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av nya utmaningar och problemlösning då är denna möjlighet helt rätt för dig. JR Markteknik är på jakt efter en anläggare, läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning:

–         Du kommer arbeta i varierande anläggningsprojekt så tex. rörläggning, markanläggning, grundarbeten samt Väg & Va.

–         Du kommer arbeta i projekt mot stora byggbolag och kommunavtal.

–         Projekten är som sagt variationsrika och pågår allt från någon månad till något år. Arbetet sker i hela Storstockholm men vi försöker anpassa så att du får projekt utifrån vart du bor.

 Du erbjuds: 

–      Företaget arrangerar julbord och ytterligare gemensamma aktiviteter för att stärka gruppen. Vi har bland annat gjort fiskeresor och weekends till Spanien.

–         Ett företag där du har nära till ledning och chefer samt snabba beslutsvägar.

–         Du får tillgång till servicebil till och från arbetsplatsen samt telefon och friskvårdsbidrag.    

Vi söker dig som:

–         Vi ser att du har några års erfarenhet i rollen som anläggare och känner dig självgående i rollen.

–         Innehar B-körkort och behärskar svenska i tal & skrift.

–         Som person är du driven och inte rädd för att ta egna initiativ.

–         Vi jobbar i lag och lägger stor vikt i att du är en riktig lagspelare som arbetar över gränserna.

Om företaget:JR Markteknik driver avancerade projekt inom anläggningsarbeten, betongarbeten och finplanering. Kunderna är främst större byggbolag och kommuner i Mälardalen. Vi är ett bolag som växer fort och utvecklas varje dag. Men vi släpper aldrig fokus på det viktigaste i vår verksamhet – den erfarenhet och kompetens som gör våra kunder nöjda!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!
Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-58 11 804 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert