Byggnadsingenjör

Logotyp

Byggnadsingenjör

Arbetar du som byggnadsingenjör idag? Är du strukturerad som person och van vid att ansvara över egna projekt? Som byggnadsingenjör hos VIZ Arkitektkontor kommer du att ingå i ett härligt team där det är högt i tak och korta beslutsvägar. Låter detta intressant? Då vill vi höra från dig!

I rollen kommer du att arbeta med projektering, planering av tidsramar och budgetera. Du är med från ax till limpa och ansvarar för hela processen. Du kommer ha möjlighet att påverka och utforma rollen. VIZ har många återkommande kunder och det är därför viktigt att du trivs i en snabbt rörande arbetsmiljö där det händer mycket.

För att passa i rollen:

  •  3 års erfarenhet som byggnadsingenjör
  • Svenska i tal och skrift
  • Arbetat i ArchiCAD, annars Revit, AutoCAD
  • Projekteringsvana

Som person är du flexibel och öppen för varierande arbetsuppgifter samt vill arbeta i en snabbrörlig arbetsmiljö.

VIZ Arkitektkontor erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med familjär atmosfärs och god gemenskap
  • Varierande arbetsuppgifter
  •  Arbete med frihet under ansvar

Om VIZ:

VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag, ombyggnad och nyproduktion. Uppdragsgivarna består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag. I projekten har VIZ en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då de planerar den tilltänkta lokalen. VIZ är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Projekten kan variera i storlek, från några hundra kvadratmeter till flera tusen kvadratmeter.

I denna rekrytering samarbetar VIZ med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer