VD

Logotyp

VD

Är du en affärsdriven ledare med intresse för tillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet? Har du arbetat som ledare inom bygg/teknik och vill få det yttersta ansvaret? Läs vidare! Applied Warehouses är ett konsortium i kraftig tillväxt, bestående av svenska bolag inom bl.a. stålindustrin. Två av bolagen, Nova Panelsystem och Construction Value, står inför expansion och söker dig som vill bli deras nya

VD

Koncernen har rikstäckande verksamhet med majoritet av kunder och medarbetare längs västkusten och mellersta Sverige. Troligtvis bor du på västkusten, men för rätt person, kan Stockholm fungera som placeringsort. Via sina 40 medarbetare uppgår bolagens omsättning till 400MSEK.
Vi söker dig som vill ta verksamheterna till nya nivåer. Som VD har du det totala ansvaret för medarbetare, kunder och ekonomi. Utöver detta ansvarar du även för att utveckla strategier och processer för hållbar tillväxt och ökad lönsamhet. Du rapporterar till styrelsen och ingår i ledningsgruppen för koncernen.

Vem är du?

Du har en tydlig affärsinriktad profil och förstår hur du skapar tillväxt och vad som driver framgång i en verksamhet. Du är trygg i ditt ledarskap och drivs av att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Du har en entreprenörsådra med organisatorisk förmåga och ett helikopterseende.

Din profil:

  • 5–10 års erfarenhet som ledare i nyckelposition, troligen som VD, affärsområdes, arbets- eller projektchef
  • Erfarenhet från bygg, teknik och/-eller industri.
  • Du motiveras av att skapa tillväxt, har du erfarenhet från förvärv är det meriterande

Du kommer arbeta i en varierad tjänst med mandat att få driva verksamheten i den riktning som du, tillsammans med övrig ledning sätter upp. Vidare erbjuds du en generös ersättning med möjlighet till incitamentprogram och bonusar, relaterade till verksamhetens resultat. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV. I denna rekrytering samarbetar Applied Warehouses med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Applied Warehouses (AW)
Applied Warehouses är ett konsortium som inkluderar Rullprofil, LagerKomponenter, Division5, Chrisma, Nova Panelsystem och Construction Value. Gruppen fokuserar på att leverera kostnadseffektiva lösningar för bygg- och industrisektorn. Applied Warehouses är en del av Applied Value Group, ett lean managementkonsult- och investeringsbolag som grundades 1997 av grundarna Bruce Grant och Jan Stenbeck. 1

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer