Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Är du en branschkunnig och erfaren elektriker inom service? Vill du vara med och bidra till trygg & miljösmart energianvändning tillsammans med ett kompetent och sammanhållet team? Som serviceelektriker hos SFAB har du en nyckelroll på ett företag som erbjuder kompetensutveckling, generösa förmåner och frihet under ansvar.

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare!

Serviceelektriker, Stockholm

I tjänsten som serviceelektriker kommer du att leverera miljösmart energi till de som bor och verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem. Du kommer att utföra löpande drift-och underhållsarbete, skötsel, rondering och skiftövervakning på signalkabelnät, produktionsanläggning, samt utföra mindre installationer i kontor och kundanläggningar. Arbetet innefattar både tekniskt utmanande och intressanta projekt där du även jobbar med att avhjälpa avvikelser och föreslå förbättringar i rutiner. 

För att lyckas i denna roll har du:

  • 5-10 års erfarenhet inom elservice
  • Erfarenhet av installation inom industri & nät samt felsökning av process-& kommunikationssystem
  • Meriterande om du har viss förståelse för styr & reglerteknik och har god datorvana
  • B – körkort
  • Svenska i tal & skrift
  • Eftersom SFAB delvis arbetar inom säkerhetsklassade områden kommer det begäras ett utdrag från brottsregistret 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är självständig, och flexibel. Du tycker om att planera din dag och arbeta under eget ansvar. Du ser alltid till kundens bästa och är lösningsorienterad, noggrann och har ett säkerhetstänk. Du uppskattar att hjälpa till där det behövs och drivs av att vill lära dig nya saker.

SFAB erbjuder dig:

  •  En nyckelroll på ett familjärt och tryggt bolag
  • Utvecklingsmöjligheter till högre befattning
  • Generösa förmåner och god intern gemenskap

Läs mer om SFABs förmåner här!

I denna rekrytering samarbetar SFAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

SFAB bidrar till en trygg och miljösmart energianvändning, hållbar samhällsutveckling samt ett genuint ansvarstagande för vår omvärld. Företaget levererar energi till två tredjedelar av de som bor och verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem – en av Sveriges mest expansiva regioner med stora planer på nybyggnation av både bostäder och arbetsplatser.

SFAB står inför en utveckling av såväl organisation som erbjudande och har en spännande tid framför sig. De har nyligen samlat all service i en avdelning och söker därför en serviceelektriker som vill bygga vidare och fortsätta utveckla leveransorganisationen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer