Entreprenadingenjör

Logotyp

Entreprenadingenjör

Är du en person som trivs i en ansvarsfull nyckelroll hos en marknadsledande och medarbetarägd arbetsgivare? Vill du bli en del av ett välmående företag vars företagskultur präglas av omtanke, säkerhet och delaktighet? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten hos M3 Bygg som.

Entreprenadingenjör – Stockholm

Vi söker dig som:

Goda kunskaper inom teknik och produktion.

Kunskaper i ekonomi, planering och uppföljning.

God kunskap i hela byggprocessen vad avser företagets produkter och tjänster.

Kunskap om ”IT-verktyg”

Är en riktig lagspelare som arbetar för att skapa ”vi känslan”

Relationsskapande och resultatinriktad.

Arbetsbeskrivning:

Vara en stödresurs inom produktion och affärsenheten.

Utföra arbetsuppgifter i anbuds- och inköpsarbete.

Ta fram beslutsunderlag genomförande av anbud/produktion och verksamhet inom ramarna för fastställda riktlinjer, regler och policy.

Bistå produktionen och platscheferna vid projekt, planering, förhandlingar, byggmöten och ekonomiarbete.

Vi erbjuder:

Ett intressant och utvecklande arbete där projekten är variationsrika.

Med en familjär företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar M3 Bygg en arbetsplats där såväl trivsel som engagemang hos medarbetarna är högt.

-Du erbjuds en generös ersättning med förmåner.

Om M3 ByggM3 arbetar med entreprenadverksamhet inom Storstockholm vars affärsidé är: ”Med kompetens, erfarenhet och engagemang ger vi trygghet genom hela byggprocessen, vilket höjer värdena i boende – och arbetsmiljöer”. M3 framhåller att ”Vi är våra projekt”, då det är därifrån vi syns, verkar, visar resultat och utvärderas. Företagets gemensamma värdegrund i form av hur man vill uppfattas sker via ledorden: Öppenhet, förtroende, flexibilitet och delaktighet. M3 omsätter ca 600MSEK och är idag ca 90 medarbetare med huvudkontor i Johanneshov.
M3 Bygg är medarbetarägt och har ett gott renommé i branschen.
Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar M3 Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, 0735811804 eller Oscar.thiele@jonbway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer