Spoltekniker

Logotyp

Spoltekniker

Har du tidigare erfarenhet som spoltekniker? Vill du vara en del av ett företag med familjär stämning? Rör & ledningsinspektion söker nu efter en ny kollega, läs vidare och skicka in din ansökan med CV!

I rollen som spoltekniker kommer du att arbeta med spolning, slamsugning, filmning och fräsning. Du kommer att arbeta självständigt och dina dagar styrs av ett digitalt ordersystem.

För att lyckas ser vi att du:

  • Har minst 3 års erfarenhet
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Innehar B-körkort

Det är även meriterande om du är utbildad i filmning. Som person är du noggrann, självständig och tekniskt intresserad.

Rör & ledningsinspektion erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med familjär stämning
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Arbete med frihet under ansvar

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Rör & ledningsinspektion med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Rör & ledningsinspektionRör & ledningsinspektion är ett företag som aktivt och kvalitativt arbetar med rörinspektion samt underhåll på ledningsnätet i och utanför fastigheter. Företaget grundades 2010 efter lång erfarenhet i branschen. Rör & Ledningsinspektion drivs av Kenneth Andersson samt Andre Abrahamsson på ett aktivt sätt med engagerad personal.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer