Administratör

Logotyp

Administratör

Har du tidigare erfarenhet som administratör? Trivs du i en roll där du är spindeln i nätet och ser dig själv som en problemlösare? Vill du vara en del av ett företag med härliga kollegor och familjär stämning? Då vill vi höra mer om dig! Läs vidare och ansök med CV idag!Som administratör hos Rör & ledningsinspektion kommer du bland annat att ta emot inkommande samtal, styra teknikerna på fält genom att aktivt lägga in arbetsorder i systemet, följa upp kostnader och tider samt sköta fakturahantering. Du kommer även få möjligheten att vara med och bygga rutiner för funktionerna i växeln.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • B-körkort
  • Minst 5 års erfarenhet som administratör
  • God datorvana
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Det är även meriterande om du har erfarenhet från branschen, besitter en ekonomisk utbildning och har arbetat i Fortnox tidigare.

Rör & ledningsinspektion erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med familjär stämning
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Möjlighet att påverka ditt arbetssätt

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Rör & ledningsinspektion med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Rör & ledningsinspektionRör & ledningsinspektion är ett företag som aktivt och kvalitativt arbetar med rörinspektion samt underhåll på ledningsnätet i och utanför fastigheter. Företaget grundades 2010 efter lång erfarenhet i branschen. Rör & Ledningsinspektion drivs av Kenneth Andersson samt Andre Abrahamsson på ett aktivt sätt med engagerad personal.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert