Byggnadsprojektör

Logotyp

Byggnadsprojektör

Letar du efter en ny utmaning i din roll som projektör där du vill ha möjligheter att bli ledare på sikt? Vill du arbeta hos landets främst hustillverkare med variationsrika projekt? Har du tidigare erfarenhet av praktiskt byggnationsarbete? Då vill vi att du gör din ansökan!

Byggnadsprojektör

I rollen som byggnadsprojektör kommer du ha en ansvarsfull roll på ett företag under tillväxt. Du kommer att projektera bygghandlingar för samtliga discipliner i byggskedet vilket innefattar montage, produktion, el, vvs och ventilation.

Dessutom kommer du löpande att arbeta i ritningsmiljöer såsom AutoCad, Revit och Vertex med att förbereda monterings-, detalj-, produktions- och installationsbeskrivningar. Då arbetet är variationsrikt kommer du ha många bollar i luften där det gäller att du har en god planeringsförmåga samt är van att analysera uppföljningsarbete.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Utbildning som byggnadsingenjör/ -projektör
  • Minst 3 års erfarenhet från liknande arbete
  • Tidigare arbetat praktiskt med byggnationer
  • Goda kunskaper i AutoCad
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du goda kunskaper i Vertex Building Design

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är strukturerad, drivs av att motivera människor samt uppskattar effektiva arbetsprocesser. Utöver det ser vi att du har en bred teknisk förståelse och förstår flödena och vikten av att arbeta noggrant och effektiv.

Vi erbjuder dig en roll:

  • På ett företag under tillväxt i en spännande och variationsrik arbetsroll
  • En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter utveckling och gemenskap
  • Möjligheter till att på sikt bli ledare och driva verksamheten framåt

I denna rekrytering samarbetar Vårgårda Hus med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

VårgårdaHus är idag en av Sveriges största hustillverkare med fokus på att hjälpa människor att köpa ett hem. Företaget jobbar offensivt med att utveckla sin portfölj för att möta den medvetna kunden gällande pris, design, kvalitet och kunskap runt processen att bygga ett hem.

Försäljningen bedrivs via fristående nätverk av agenturer från Malmö i söder till Umeå i norr som representerar tre olika varumärken; VårgårdaHus, Vårgårda Fritidshus och HusCompagniet.

VårgårdaHus AB är del av HusCompagniet A/S, som är Danmarks största hustillverkare och nyligen noterades på Nasdaq i Köpenhamn.

Bolaget omsätter ca 400 miljoner och sysselsätter totalt ca 80 medarbetare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert