CFO

Logotyp

CFO

För kunds räkning rekryterar Jobway en ekonomichef med strategisk inriktning med fokus på fastigheter, förvärv och investeringar.

Tjänsten är nyskapad, vilket innebär att du har möjlighet att sätta din egen prägel på rollen. Du arbetar nära ledning och ägare, under stor frihet. Du blir anställd i ett av koncernens bolag men kommer få ett stort inflytande i såväl moder- som syskonbolag. Koncernen har en gedigen ekonomi och kassa som kommer investeras i såväl befintliga verksamheter som i förvärv. 

Förutom stöd till ägare och VD i strategiska frågor kommer du även ansvara för investeringskalkyler och prognoser. Med anledning av detta tror vi har du har minst 10 års erfarenhet från kvalificerat finansiellt arbete, gärna med förhandlingsvana och ett gott affärsmannaskap. Har du arbetat i fastighetsbranschen är det meriterande.

Du erbjuds

En variationsrik, stimulerande och nyskapad tjänst i en familjär och anrik koncern. Du har goda möjligheter att påverka såväl din egen roll som bolagens framtida verksamheter. Via bredden i bolagens koncern kommer du få arbeta inom olika områden med fokus på socialt, ekonomisk och miljöstyrt arbete. Vidare erbjuds du en marknadsmässig ersättning.

Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40, nicklas.thorstenson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Om arbetsgivaren:
Koncernen har en stark och anrik historia som sträcker sig flera hundra år bakåt i tiden. Man bedriver idag verksamhet inom fastigheter, naturnära samt techrelaterade verksamheter. Man står inför ett generationsskifte och letar bland annat efter dig som ekonomichef som ska förvalta koncernens intresse till nästa generation, varmt välkommen att söka tjänsten!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert