Projektledare

Logotyp

Projektledare

Är du en person som trivs i en utvecklande och inspirerande nyckelroll hos en kraftigt växande koncern med höga ambitioner där kvalité och resultatfokus är hörnstenarna? Vill du bli en del av ett dynamiskt företag under tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Construction Value expanderar och söker

Projektledare till Västkusten, Stockholm och MälardalenI rollen som projektledare är du ytterst ansvarig för att byggprojektens tids- och ekonomiska mål uppfylls. Ett axplock av moment i rollen är projekt- och tidsplanering, ekonomisk styrning, orderläggning av material, bemanningsplanering, förhandling med UE´s samt framtagning och överlämning av tekniskt underlag till platschef.

Projekten tilldelas dig baserat på din vistelseort, troligtvis bor du runt Mälardalen, Västkusten eller Stockholm/Uppsala.

Construction Value erbjuder dig:

·       Ett arbete med frihet och goda påverkansmöjligheter

·       En arbetsgivare som är marknadsledande när det gäller produktkvalitet

·       Generös ersättning samt förmåner där anställningsformen kan anpassas för rätt person

·       En koncern med långsiktig ägare som står inför en spännande tillväxtresa

Vi söker dig som:

·       Har ett par års erfarenhet från byggledning, troligen som platschef, projektledare eller motsvarade roll

·       Kunskap om relevanta bygglagar, avtal och regler, gärna med en högskoleexamen

·       Är flytande i svenska tal och skrift samt B-körkort

·       Är processtyrd, strukturerad med god initiativförmåga

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Construction Value med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Construction ValueVi producerar och monterar stålhallar för industrin, ridhus, lager, lantbruk, butiker och padelhallar. Tack vare hög teknisk och operativ kompetens anpassas Construction Values samtliga produkter till kundens önskemål och krav.

Med sina 35 medarbetare från huvudkontoret i Västra Götaland omsätter Construction Value ca 180MSEK. Construction Value ägs av Applied Warehouses som är en del av Applied Value Group, ett lean managementkonsult- och investeringsbolag som grundades 1997 av grundarna Bruce Grant och Jan Stenbeck. Applied Value Group kombinerar managementkonsultation, private equity och social impact-investering.

Välkommen till Construction Value!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert