BIM-ansvarig

Logotyp

BIM-ansvarig

Är du en erfaren byggnadsingenjör med passion för hållbarhet och digitalisering? Är du strukturerad och strategisk i ditt arbetssätt och har varit modellansvarig i både större och mindre projekt? Som BIM-ansvarig hos KOD arkitekter har du en betydelsefull roll på ett innovativt arkitektbolag med en modern framtidsvision. Vi söker dig som finner drivkraft i ett hållbart byggande och ligger på framkant gällande BIM-utveckling.

BIM-ansvarig, Stockholm

I tjänsten som BIM-ansvarig kommer du att arbeta sida vid sida med uppdragsansvarig i projekten och tillsammans utforma modeller från skiss till verklighet. Du kommer bland annat utveckla klimatberäkningar av modeller, utveckla strategier och genomförande av företagets BIM-arbete.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Relevant högskoleutbildning och minst 3 års yrkeserfarenhet
  • Gedigen erfarenhet av Revit och BIM-utveckling 
  • Har god förståelse för hållbart byggande
  • Meriterande om du har arbetat som BIM-samordnare

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lagspelare som har ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt. Du ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs och är en pedagogisk och engagerad kollega. Du tycker om att planera, strukturera och effektivisera arbetsmetodik. Du har hög social kompetens, samt trivs att jobba med flera processer samtidigt.

Kod Arkitekter erbjuder dig:

  • En ansvarsfull roll på ett framgångsrikt arkitektföretag
  • En varm företagskultur med stöttande kollegor
  • Intressanta och inspirerande projekt med en modern framtidsvision

I denna rekrytering samarbetar Kod Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Om företaget

Kod Arkitekter är ett kreativt växande arkitektkontor i Stockholm. Kod tror på – och verkar för – en hållbar, resilient och platsspecifik arkitektur och stadsutveckling. Kod Arkitekter arbetar med hela arkitekturprocessen och driver egna utvecklingsprojekt, för att hitta nya lösningar på samhällsutmaningar kopplade till stad, landskap och boende. Kod värdesätter medarbetares kompetens, intressen och engagemang och som en del av teamet och delta aktivt i utvecklingen av verksamheten. Kod Arkitekter består av 23 medarbetare och grundades år 2000 av chefsarkitekterna och ägarna Sanna Hederus och Åsa Kallstenius. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer