Produktutvecklare

Logotyp

Produktutvecklare

Är du en person som trivs i en ansvarsfull och självständig roll på ett skandinaviskt företag med höga ambitioner där trivsel och hälsa är hörnstenarna? Vill du bli en del av ett inspirerande företag under tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Life Europe AB expanderar och söker till kontoret i centrala Stockholm dig som är

Produktutvecklare

Som produktutvecklare inom hälsokost och livsmedel på Life kommer du att ansvara för egna produktutvecklingsprojekt, från idé till en färdig produkt. Arbetet innefattar bland annat att träffa tillverkare, skriva recept samt att ansvara för att produkten kan produceras i stor skala. Det ingår även en del dokumentationsarbete som till exempel att ta fram korrekta specifikationer, sätta ihop enklare kalkyler samt uppföljning och rapportering. Du ansvarar för att produkterna lanseras enligt upprättad tids- och kostnadsplan.

För att passa i rollen:

·       2-3 års erfarenhet av att ha arbetat med produktutveckling, gärna från livsmedel, kosttillskott, smink/hudvård eller läkemedel.

·       God datavana samt svenska och engelska i tal och skrift.

·       Har du utbildning inom näringsfysiologi och/-eller erfarenhet från regulatoriska frågor är det meriterande

Som produktutvecklare på Life erbjuds du:

Ett intressant och fritt arbete i en skandinavisk miljardkoncern med hög kompetens bland medarbetarna. Med en öppen företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar Life en modern arbetsplats där trivseln och engagemanget är högt. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner och möjlighet att arbeta en del på distans.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Life med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Life
Life r den marknadsledande hälsokedjan i Norden med ca 300 butiker fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 800 000 klubbmedlemmar. Lifeäkoncernen har ca 850 anställda och omsatte, inklusive medlems- och franchise-butiker, 1,7 miljarder SEK 2020.

​Hos Life hittar du ett noga utvalt och aktuellt sortiment med hög kvalitet. Vi har allt från kosttillskott till naturlig hudvård, miljövänliga städprodukter och sköna vetekuddar. Allt för att du ska kunna må bättre och leva ett lyckligare liv.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert