Restaurangchef

Logotyp

Restaurangchef

Är du en strukturerad och kundorienterad ledare som har en hög yrkesstolthet? Vill du arbeta i naturnära och vackra miljöer vid havet? Trivs du i en ansvarsfull och variationsrik roll där du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Almåsa Havshotell söker till verksamheten i Haninge en

Restaurangchef

I rollen som restaurangchef på Almåsa Havshotell kommer du ha en central och viktig roll på ett välmående och samhällsnyttigt företag. Du ansvarar bl.a. för schemaläggning, rekrytering och introduktion för nya medarbetare, med fokus på effektivitet, trivsel och lönsamhet. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till hotelldirektören. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och helger.

För att lyckas i rollen

·       Erfarenhet från a la carte och/-eller konferenser

·       Bakgrund från restaurang, troligtvis från tjänst som servis, hovmästare eller motsvarande

·       B-körkort, tillgång till egen bil samt svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en pedagogisk person som gillar daglig kontakt med kunder, medarbetare och leverantörer. Eftersom du kommer ha många bollar i luften tror vi att du är ordningsam och strukturerad. Har du dryckeskunskaper är det meriterande.

Almåsa erbjuder dig

·       En stimulerande och flexibel roll där du får möjlighet att sätta din prägel på verksamheten

·       Ett företag med kollektivavtal, marknadsmässig ersättning samt förmåner & tjänstepension.

·       Moderna faciliteter med gym och simbassäng samt ett nyrenoverat kök

·       En omhändertagande företagskultur som värdesätter utveckling och gemenskap

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Almåsa Havshotell med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Almåsa Havshotell är en nyrenoverad, modern mötesplats i Stockholms södra skärgård, som erbjuder saltstänkta möten i form av konferens, festligheter, Svartkrog och sköna weekends. Almåsa Havshotell ägs idag av Iris Förvaltning AB via Synskadades Stiftelse, som arbetar för att förbättra synskadades villkor i samhället. Ett arbete som bygger på tanken om alla människors lika värde.

På Almåsa har vi ett miljöengagemang. Almåsa är svanenmärkt och jobbar endast med svenskt kött och försöker använda lokala producenter. Vidare lagar vi det mesta från grunden, på äkta råvaror, med god variation.

Varmt välkommen till Almåsa!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer