Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Är du en erfaren arbetsledare inom mark och anläggning? Vill du arbeta på ett välmående företag tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Är du strukturerad och kvalitetssäker i ditt arbetssätt och är van att styra varierande projekt inom olika typer av markarbeten?

Då vill vi gärna höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som arbetsledare på Bonitet Mark, Marin och Bygg AB kommer du ha en variationsrik och ansvarsfull roll på ett stabilt företag på frammarsch. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten till nästa nivå och genomföra professionella projekt. Du kommer att ha helhetsansvar för planering och genomförande i olika typer av anläggningsarbeten– stora som små. Du kommer bland annat sköta ÄTA-hanteringen, ha ekonomiskt ansvar samt kvalitetssäkra projektet under arbetets gång. 

För att lyckas i denna roll har du:

  • Några års erfarenhet som arbetsledare inom mark & anläggning
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Har jobbat med äta-hantering, resursfördelning och budgetering
  • Meriterande om du har grundläggande kunskap kring AMA och AB

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en naturlig ledare som uppskattar tät gemenskap, effektiva arbetsprocesser och vill utvecklas i din roll som arbetsledare. Utöver det ser vi att du har ett genuint entreprenadtänk och förstår flödena och vikten av att arbeta professionellt, noggrant och effektiv.

Vi erbjuder dig en roll:

  • På ett företag med trygga och stabila kunder
  • En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter utveckling och gemenskap
  • Gemensamma aktiviteter tillsammans med ett sammansvetsat team

I denna rekrytering samarbetar Bonitet mark, marin och bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Calpa Martinsson, lina.martinsson@jobway.se, och Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Bonitet är ett Göteborgsbaserat företag som erbjuder helhetslösningar inom mark-, väg-, vatten till allt mellan privatpersoner och industribyggare. Bonitet fokuserar på markanläggning och agerar såväl som totalentreprenör som underentreprenör. Med professionell personal och en komplett maskinpark utför de alla typer av markarbeten, stora som små, och löser även transportproblem.

Bonitet Mark, Marin och Bygg AB är sedan 2021 en del av Nordic Roadways och verksamheten är på stark frammarsch.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer