Administratör

Logotyp

Administratör

Vill du arbeta på ett företag med stort entreprenörskap och stora visioner? Är du en problemlösare som vill vara spindeln i nätet. Då bör du läsa vidare! Ask The Builder AB söker i sin expansionsfas:

Administratör:

I tjänsten som Administratör utgår du från kontoret i Bromma och projekten ligger i Stor-Stockholm och ibland på andra orter. I rollen som Administratör så utför du olika typer av arbetsuppgifter som t.ex: planering, bokföring, medverka på byggmöten och beställningar.

VI söker dig som har minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete med bokföringsvana.

A.T.B erbjuder dig:

·        Ett arbete med varierande arbetsuppgifter

·        En härlig arbetsplats med högt i tak och stora möjligheter att kunna påverka

·        Ett företag som växer

Vi söker dig som:

·        Har 3 års erfarenhet från administrativt arbete

·        Är van att arbeta team och ensam

·        Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

·        Gillar att ha många bollar i luften

·        Har en stor samarbetsförmåga, vara flexibel och strukturerad

Om företaget:

Vi är en byggentreprenör som har ett brett utbud av tjänster som kan anpassas utifrån varje enskild kunds önskemål och behov. Våra kunder är större internationella märken, sportbutiker. Vi utför kontorsanpassningar, Restauranger och butiker samt badrumsrenoveringar. Vi är ett växande bolag och vi strävar alltid efter perfekta resultat oavsett om du behöver en liten renovering eller funderar på något större byggprojekt.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Ask The Builder AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvarar av rekryteringskonsult Marcus Jonasson, marcus.jonasson@jobway.se , 073 940 45 40

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert