Junior säljare

Logotyp

Junior säljare

Är du en hungrig person som vill påbörja en karriär inom försäljning? Gillar du att kunna påverka din egen lön och utvecklas inom ett starkt varumärke med driftiga kollegor och chefer? Då kan du vara Dorunners nya säljare, gör din ansökan idag!

I rollen som innesäljare kommer du ingå i ett team av hungriga säljare som gör sitt yttersta varje dag för att nå uppsatta mål! Dina arbetsuppgifter innefattar att du kommer att kontakta ROT och RUT- företag runt om i hela landet. Majoriteten av säljprocessen sker via telefon, det för att maximera effektiviteten.

Du utgår från kontoret på Karlavägen, precis intill Stadions tunnelbanestation, med flexibilitet att arbeta hemifrån en dag i veckan, när du är helt självgående.

Vi söker dig som:

·        Vill påbörja sin säljkarriär

·        Vill utvecklas inom försäljning

·        Har mentaliteten att allt är möjligt och vinna är det bästa som finns.

·        Pratar flytande svenska

Du erbjuds:

–         Ett utvecklande arbete med både fast och rörlig lön.

–         Ett företag som värnar om sin kultur och har gemensamma aktiviteter så ofta vi kan.

–         En gedigen säljutbildning.

–         Daglig coachning, stöd och plan för hur du ska utvecklas och klättra internt.

–         På kontoret så har vi bla, pingisbord och Playstation.

Som person ser vi gärna att du är ambitiös, nyfiken och målmedveten. Vi har inga krav på att du har arbetslivserfarenhet utan vi vet att med rätt engagemang så kan vi hjälpa dig att bli vår nästa stjärna! Vi sätter laget före jaget och du delar den synen.

I denna rekrytering samarbetar Dorunner med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Pontus Högman, pontus.hogman@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Dorunner startades 2009 med visionen att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one-stop-shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Sedan starten har över 200 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt hos oss.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer