Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en snickare som vill få en ny unik möjlighet på ett etablerat och välmående företag? Gillar du att ha varierande arbetsdagar där du får utnyttja dina kompetenser? Som snickare på SATS kommer du att bli en del av ett företag med energifyllda och drivna kollegor. Läs vidare och ansök idag!

I rollen som snickare kommer du att utgå hemifrån i din servicebil. Du kommer att arbeta på SATS anläggningar i Storstockholm. I dina arbetsuppgifter ingår det att ansvara för möbelsnickeri, mindre reparationer och underhållsarbeten.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

·       Några års erfarenhet i rollen som snickare

·       B-körkort

Det är meriterande om du tidigare arbetat med möbelsnickeri och har ett intresse för träning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du är energifylld, social och engagerad som person.

SATS erbjuder dig:

·       Gymkort med tillgång på alla SATS-anläggningar

·       En roll i ett företag med hög trivsel

·       En varierande och spännande roll

Om Sats

SATS Group är Nordens ledande träningskedja, med visionen att påverka hälsa och livskvaliteten hos sina medlemmar och samhället i stort.

SATS erbjuder branschens mest kompetenta och inspirerande personal i en välkomnande miljö på sina center. De har ett brett produktutbud inom träning och tillsammans med digitala utvecklingar erbjuder SATS det senaste i branschen.

SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga och Balance. I gruppen ingår 250 center i Norge, Sverige, Finland och Danmark med 700 000 medlemmar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar in din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar SATS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer