Ekonomiassistent

Logotyp

Ekonomiassistent

Är du en självgående och strukturerad ekonomiassistent som vill bli en del av ett företag under tillväxt där innovation, gemenskap och sammanhållning är några av hörnstenarna? Ser du dig själv som en ”spindel-i-nätet” person och uppskattar trivsel och närvarande kollegor? Då vill vi gärna höra mer om dig, för kunds räkning söker vi just nu en:

Ekonomiassistent

I tjänsten som Ekonomiassistent kommer du ha en central och viktig roll på ett stabilt och omtyckt företag under tillväxt. Du kommer utföra traditionella ekonomiuppgifter samt kontrollfunktioner, vilket innefattar lättare administration, underlagshantering, löpande bokföring/ fakturering/ lönehantering.

Då du kommer utgå från kontoret i Fiskebäck ser vi att du är en person med närvaro och vill vara delaktig i utvecklingen.

För att lyckas i denna roll har du:

·        Utbildning inom ekonomi, gymnasial eller högre

·        Några års erfarenhet av arbete inom ekonomi

·        Erfarenhet av Fortnox och Visma Lön

·        Svenska i tal och skrift

·        Meriterande om du tidigare har arbetat inom bygg- och/eller teknikbranschen

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en som trivs i en central roll och uppskattar tätta dialoger och diskussioner. Du är noggrann, strukturerad, effektiv samt har ett bolagstänk.

Vi erbjuder dig en roll:

·        På ett företag under tillväxt med god planering

·        En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter utveckling och gemenskap

·        Gemensamma aktiviteter med en tajt och sammansvetsat team. 

I denna rekrytering samarbetar Åsens Projekt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Åsens Group grundades 2012 och en Göteborgsbaserad VVS-koncern som tillsammans med bolagen Åsens Rör, Åsens Projekt och Gothia VVS tillhandahåller kompletta och innovativa VVS-installationer runt om i Stor-Göteborg med omnejd. Åsens Projekt är entreprenadföretaget i koncernen som genomför stam- och lägenhetsrenovering, kontorsanpassningar och nyproduktion samtidigt som Gothia VVS tillhandahåller sedvanliga servicetjänster inom VVS. Bolaget omsätter ca 55 miljoner och sysselsätter totalt 35 medarbetare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer