Elektriker

Logotyp

Elektriker

Är du en självgående elektriker som har god erfarenhet inom service och underhåll? Känner du att det är dags att starta det nya året med en ny utmaning och arbeta med varierande projekt? Då kan du vara El Ledarnas nästa stjärna till elektriker:

I rollen som elektriker kommer du att ha ett flexibelt och varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Som elektriker kommer du i huvudsak arbeta med installation, kontorsombyggnader, felsökning samt service och underhåll. Viktigt att du gillar ha daglig kontakt med El ledarnas kunder då detta är en stor del för ett lyckat projekt. Du kommer arbeta runt om i StorStockholm.

Vi söker dig som:

·      Har minst 5 års erfarenhet som elektriker

·      Styr dina egna projekt

·      Kunna arbeta med/utan ritningar

·      Svenska tal och skrift

·      B-körkort

·      Meriterande om du har kunskaper inom styr & regler

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig ett flexibelt och varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik.

Vår ambition är att alla våra medarbetare ska ha inflytande och vara en del av oss. Vi har högt i tak och gemenskapen och yrkesstoltheten är viktig. Vi ser att nöjda och driva medarbetare genererar i bättre utfört arbete.

Vi hanterar alla jobb digitalt och vi har ett stort nyrenoverat kontor med fina arbetsytor beläget i Skrubba industriområde som gränsar till Tyresö kommun.

Vi är ett härligt, glatt gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans.

I tjänsten ingår servicebil, mobiltelefon, rikskort, friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Som person ser vi dig som gillar att ha månad bollar i luften, är noggrann, problemlösare och gillar nya utmaningar. Du ska kunna arbeta självständigt men även fungera väl i grupp, du är en serviceinriktad och en social individ som ser lösningar.

I denna rekrytering samarbetar El Ledarna med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Pontus Högman, pontus.hogman@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

El Ledarna är ett familjärt företag med 11 anställda och kontor i Stockholm. De grundades 2011 och utför alla typer av el-arbeten i Stockholmsområdet. Dem arbetar främst mot fastighetsbranschen. El Ledarna anser att det är viktigt med god sammanhållning. Vi ser att nöjda och drivna medarbetare genererar i bättre utfört jobb, och gör därför allt vi kan för att utvecklas. Vi ser till att alltid hålla våra medarbetare uppdaterade med kunskap och utveckling.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert