Projektledare

Logotyp

Projektledare

Vill du bli en del av ett väletablerat företag där lyhördhet, dialog och påverkan är några av nyckelorden? Trivs du i en central samordningsroll där du drivs av driva projekt att nå ut till dess potential för att nå nöjda och återkommande kunder? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Projektledare, Malmö alt. Göteborg

I tjänsten som projektledare kommer du ha en betydelsefull roll och vara delaktig i utvecklingen av en ny avdelning internt på BMS. Du kommer löpande utföra variationsrika projekteringsarbeten vilket innefattar leda/ samordna/ genomföra projekt i olika storlekar, inspektioner, projektplanering, uppföljning, resultatrapportering och utvecklingsfrågor.

Utöver det kommer du även genomföra löpande försäljnings- och anbudsarbete samt säkerhetsställa att kundnöjdhet efterföljs enligt BMS vision och riktlinjer.

För att lyckas i denna roll har du:

·        God bransch- och försäljningserfarenhet alt. högskoleutbildning

·        Några års erfarenhet som projektledare inom det tekniska segmentet

·        God IT-kunskaper/AutoCAD

·        God erfarenhet av att leda och samordna projekt

·        B-körkort

·        Svenska och engelska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en stark kommunikatör som uppskattar effektiva arbetsprocesser och drivs av utvecklingsarbete, individuellt som verksamhetsmässigt. Utöver det ser vi att du har ett genuint affärstänk och förstår flödena och vikten av att arbeta förtroendegivande, självständigt och lösningsorienterat.

Vi erbjuder dig en roll:

·        På ett företag där man satsar framåt

·        En ny och värdefull roll där utvecklingspotentialen är hög

·        Variationsrika projekt i en familjär och vänskaplig arbetsmiljö

I denna rekrytering samarbetar BMS Kranar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

BMS A/S är Skandinaviens främsta företag inom uthyrning av kranar, larvkranar, mobila-tornkranar samt lastbilsliftar. En stor del av företaget innefattar även maskintranporter, tunggodshantering och uthyrning av körplåt. Förutom Sverige är BMS även verksamma i Danmark, Norge, Tyskland, England och Polen. BMS är 100 % familjeägt. Bolaget omsätter ca 200 miljoner SEK och är ca 90 medarbetare

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert