Administratör

Logotyp

Administratör

Är du en noggrann och pedagogisk person som har en hög yrkesstolthet? Vill du vara en del av ett välmående företag med en omhändertagande företagskultur? Trivs du i en administrativ och variationsrik roll där dina ekonomiska kunskaper är efterfrågade? Iris Förvaltning AB expanderar och söker till sin verksamhet i Enskede en

Administratör

I rollen som administratör hos Iris Förvaltning kommer du ha en central och viktig roll på ett välmående och samhällsnyttigt företag. Iris Förvaltning hanterar ekonomiska bidrag åt ett 40-tal stiftelser, vilket betyder att du kommer arbeta med adminstration och bedömning av bidragsansökningar, inkommande telefonsamtal samt enklare ekonomiuppgifter såsom transaktioner och bokföring. Du arbetar i ett team tillsammans med kompetenta kollegor. Du utgår från kontoret i Enskede och tjänstens omfattning kan anpassas från 80-100%.

För att lyckas i rollen

·       Som lägst ekonomiutbildning från gymnasiet

·       Kunskaper inom bokföring, transaktion- och underlagsarbete.

·       Erfarenhet av kundkontakt, gärna via telefon och mejl

·       Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en pedagogisk person som gillar daglig kundkontakt. Då rollen innefattar många bollar i luften tror vi att du är ordningsam och strukturerad. Du trivs i förändringsarbete och vill vara med att förbättra vardagen för din omgivning. 

Iris erbjuder dig

·       En stimulerande och flexibel roll 

·       Ett företag med kollektivavtal, marknadsmässig ersättning samt förmåner & tjänstepension

·       En omhändertagande företagskultur som värdesätter utveckling och gemenskap

·       Gemensamma aktiviteter, exempelvis AW och middagar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Iris Förvaltning med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Iris Förvaltning AB:Bolagsgruppen Iris Förvaltning AB äger och förvaltar kommersiella fastigheter och administrerar runt 40 stiftelser. Iris Förvaltning äger även bolagen Almåsa Fastighet och Almåsa Havshotell som är beläget i Horsfjärden ca 25 minuter söder om Stockholm.

Iris Förvaltnings lokaler ligger i ett av Stockholms sista småindustriområden som byggdes under 60-talet. Lokalerna på Sandsborgsvägen utvecklas och förädlas med syfte att passa små och medelstora företag som söker flexibla och prisvärda hyreskontrakt. Här finns både kontor och lager i samma fastighet vilket uppskattas av våra hyresgäster.

Idag arbetar ca 30 personer på Iris Förvaltning och Almåsabolagen, vars årliga omsättning uppgår till ca 50MSEK med ett positivt resultat. Iris Förvaltning ägs av Synskadades Stiftelse.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert