Kalkylator

Logotyp

Kalkylator

Är du en person som trivs att arbeta i en variationsrik roll? Är du en proaktiv och nyfiken person som vill utveckla affärer och bli en del av ett växande företag? Som kalkylator hos Leja Entreprenad kommer du att ingå i ett härligt sammansvetsat team. Läs vidare och ansök idag!

I rollen som kalkylator hos Leja kommer du att arbeta i en fri och utvecklande roll. Du kommer att prospektera fram nya projekt, skapa kalkyler, lämna anbud, hantera resursplanering, ha ansvar för ekonomiska uppföljningar samt ansvara för projekt i olika stadier från start till leverans. För ett lyckat arbete har du alltid en nära kontakt och samarbete med leverantörer, kunder och kollegor.

För att lyckas i rollen:

·      Har du god branschvana och arbetslivserfarenhet från mark & anläggningsbranschen

·      Erfarenhet av kalkylering och beräkning av AMA

·      Kunskaper inom entreprenadjuridik

·      God datorvana och ett gott siffersinne

·      B-körkort

Som person är du strukturerad, nyfiken, lösningsorienterad, prestigelös och engagerad. Det är även meriterande om du har erfarenhet från kalkylering av mark- och elanläggningsprojekt.

Leja erbjuder dig:

·      En roll i ett företag med familjär stämning

·      Möjlighet att utveckla din egen roll och arbete.

·      Flexibelt arbete i öppen atmosfär med bra utvecklingsmöjligheter

Om Lejagruppen:
Lejagruppen är specialister på transporter, markanläggning, material och underhåll. Företaget arbetar med att leverera allt från en enklare transport till färdiga entreprenader åt både privatpersoner och företag.

Leja erbjuder även tjänster inom markentreprenad, transporter, maskintjänster, försäljning av jord- och grusmaterial samt hantering av kommersiella fastigheter och tomter.

Företaget har gått från ett bolag till att bli en koncern bestående av fem olika verksamhetsbolag inom lastbils- och maskinförmedling, materialförsäljning, markentreprenad, åkeri och fastigheter som tillsammans går under det gemensamma namnet LEJA.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Lejagruppen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert