Elektriker

Logotyp

Elektriker

Är du en elektriker som vill vara en del av ett företag med god gemenskap? Gillar du att ha varierande arbetsdagar där ingen dag är den andra lik? Wasastadens Eltjänst har en bred kompetens inom installation och service. Läs vidare och sök idag!I rollen som elektriker hos Wasastadens Eltjänst kommer du att arbeta varierat med installation och service. Du kommer att arbeta med allt från fiber, högspänning till kontors- och fastighetsinstallationer.

För att lyckas i rollen har du ett ECY-certifikat och minst 3 års erfarenhet som elektriker. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har inget i belastningsregistret. Det är även meriterande om du har ett B-körkort.

Wasastadens Eltjänst erbjuder dig:

·      En roll i ett företag med god gemenskap och familjär känsla

·      Goda utvecklingsmöjligheter

·      Ett varierat arbete med stabila och trygga kunder

Om Wasastadens Eltjänst:

Wasastadens Eltjänst AB är ett medelstort elteknikföretag, med bred kompetens inom installation & service i branschens alla områden bland annat högspänning, åskskydd, data & tele, brandlarm, driftlarm, belysning, kraft, energisparåtgärder och elbilsladdning.

Företaget grundades 1979, kontoret är beläget på Stora Essingen i Stockholm och är för närvarande 20 personer som arbetar vid Wasastadens Eltjänst AB.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Wasastadens Eltjänst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer