IT-säljare

Logotyp

IT-säljare

Är du en erfaren och duktig säljare som har intresse för IT & teknik? Ser du dig som en självgående och förtroendegivande säljare som vill vara med och bygga upp något nytt? Då bör du läsa vidare och göra din ansökan idag! 

IT-säljare, Stockholm

I tjänsten som IT-säljare kommer du ha en betydelsefull och ansvarsfull roll på ett företag under tillväxt. Du kommer sälja moderna och kvalitativa IT-lösningar vilket innefattar drift-, server- och molntjänster. Du kommer ansvara för hela försäljningsprocessen på egen hand, från prospektering och utgående samtal till mötes- och offerthantering. Du utgår från kontoret i Nacka tills du blivit självgående.

För att lyckas i denna roll har du:

·        Några års erfarenhet som säljare

·        Intresse för IT och tekniska lösningar

·        B-körkort

·        Svenska i tal och skrift

·        Meriterande om du tidigare har arbetat med IT

Som person är du en tävlingsinriktad och driven person som uppskattar utveckling och . Utöver det ser vi att du förstår försäljningsflödet och gillar att arbeta under eget ansvar samt motiveras av att nå och överträffa uppsatta mål och förväntningar.

Vi erbjuder dig:

·        Ett arbete i en spännande och utvecklande bransch

·        En omhändertagande arbetsgivare som tror på idéen om både fria arbetstider och fria arbetsplatser

·        En stabil trygghet och motiverande provisionsförmåner

·        En möjlighet att på sikt bli teamleader

I denna rekrytering samarbetar Förbergs IT med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Pontus Högman, pontus.hogman@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Förbergs IT grundades 2014 och är en IT-konsultleverantör som erbjuder tjänster inom datacenter, virtualisering, IT-arkitektur, Storage lösningar, Office 365 samt projektledning inom IT. Företaget sysselsätter 7 anställda och drivs idag av Kent Helin från kontoret i Nacka. Omsättningen är ca 7 miljoner SEK.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer