Arbetande arbetsledare

Logotyp

Arbetande arbetsledare

Är du en självgående snickare som trivs i en ansvarfull roll? Har du tidigare erfarenhet av att driva egna projekt och ser dig själv som en problemlösare? I rollen som arbetande arbetsledare kommer du att ta dig an en ansvarfull nyckelroll. Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Som arbetande arbetsledare hos Björklund Bygg kommer du att driva egna projekt inom bland annat ombyggnationer och tillbyggnationer. Du utgår hemifrån i servicebil och ser till att allt går enligt tidsplan.

I dina arbetsuppgifter ingår även:

·      Hålla i byggmöten

·      ÄTA-rapportering

·      Inhandla material

·      Ha koll på bygghandlingar

För att lyckas i rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Du är en problemlösare som är flexibel och glad. Du är självgående men trivs att arbeta i team.

Krav:

·      B-körkort

·      Tidigare erfarenhet av att driva egna projekt

·      Behärskar svenska och engelska

Det är även meriterande om du kan polska.

Björklund Bygg erbjuder dig:

·      Ett varierande arbete

·      En roll i ett företag med god gemenskap och hög trivsel

·      Trygga och fasta kunder

Om Björklund Bygg:

Björklund Bygg AB grundades år 1990. Under åren har verksamheten växt och för att få så hög kontroll på utförandet som möjligt samt korta ställtider har de flertalet yrkeskategorier representerade inom bolaget.

Företaget är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Stockholm Byggmästareförening. Alla deras anställda eller underentreprenörer har ID06. Björklund Bygg har även högsta kreditvärdighet enligt Bisnote.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? I Denna rekrytering samarbetar Björklund Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer