Senior byggnadsingenjör

Logotyp

Senior byggnadsingenjör

Är du en erfaren byggnadsingenjör med gedigna projekteringskunskaper? Vill du arbeta på en prisbelönt arkitektbyrå tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Är du en strukturerad och engagerad ledare som har förmågan att se helheten i kombination med teknisk förankring? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten till Kanozi Arkitekter som Senior byggnadsingenjör, Stockholm I tjänsten som byggnadsingenjör kommer du ha en nyckelroll på det växande Stockholmskontoret, hos en av Sveriges främsta arkitektbyråer, Kanozi. Från kontoret i Gamla Stan arbetar du med variationsrika projekt samt ansvarar för stora och komplexa uppdrag.

Du kommer leda byggnadsprojektering, planera tidsramar och budgetera projekt tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor. Du arbetar nära arkitekter, inredningsarkitekter, byggnadsingenjörer, ekonomer, administratörer och specialister som alla strävar efter att leverera på högsta nivå det uppdragsgivaren efterfrågar. 

För att lyckas i rollen:

 • Relevant högskoleutbildning
 • Minst 5 års aktuell erfarenhet av bygghandlingsprojektering i Revit.
 • Du kan leda byggnadsprojekt och olika typer av beställarmöten, arbeta i olika skeden och har god förståelse för byggnadsprocesser
 • Mycket goda kunskaper i Revit, Naviate, BIM-EYE och olika verktyg för projektering med IFC format.
 • Goda kunskaper i AutoCad.
 • Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lagspelare som har ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt. Du ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs och är en pedagogisk och engagerad ledare. Du tycker om att planera, strukturera och effektivisera arbetsmetodik. Du har hög social kompetens, samt är van att ta genomtänkta och viktiga beslut.

Kanozi erbjuder dig:

 • En nyckelroll på ett företag under tillväxt
 • Möjlighet till delägarskap
 • En varm företagskultur med stöttande kollegor
 • Skräddarsydda interna utbildningsmöjligheter
 • Högprofilerade och inspirerande projekt

I denna rekrytering samarbetar Kanozi Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Kanozi: Kanozi Arkitekter drivs av att skapa kreativ och formstark arkitektur. Företaget arbetar med att formge och designa långsiktigt hållbara miljöer med målet att bidra till en positiv utveckling av samhället, med människan i fokus och en värld som kan gå i arv till nästa generation. Kanozi arbetar nära undra arkitekter, inredningsarkitekter, byggnadsingenjörer, ekonomer, administratörer och specialister inom IT, simulering, personalfrågor och annat som gör det möjligt att leverera på högsta nivå det deras uppdragsgivare vill ha.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert