Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Är du en erfaren målare som vill arbeta i en ansvarsfull och drivande roll som arbetsledare? Vill arbeta på ett stabilt företag med sunda värderingar där gemenskap och tillhörighet värdesätts? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Arbetsledare

I rollen som arbetsledare kommer du ha en inspirerande och central roll på ett stabilt och välkänt bolag. Du utgår från kontoret i Johanneshov där du driver projekten enligt bestämd tids- och kostnadsplan. Vidare är du spindeln i nätet för beställaren, målarna och ledningsgruppen.

Du kommer ansvara för ca 15-20 målare och projekten i sin helhet från start till mål, vilket innefattar start- och uppföljningsmöten, ekonomiska planer, genomförande samt slutbesiktningar.

För att lyckas i denna roll:

·        Minst 5 års erfarenhet som målare

·        Trivs i en ledande befattning

·        Förstår flöden och arbetsprocesser

·        God datavana samt B-körkort

·        Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lagspelare som drivs av resultat, struktur och effektiva arbetsprocesser. Du ser dig själv som en ledare som vill utveckla dina medarbetare och dig själv.

Vad erbjuder Hagman & Hübinette Måleri?

·        En dynamisk företagskultur med korta beslutsvägar

·        En stabil ägarkoncern

·        En ansvarsfull roll med frihet under ansvar

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Hagman & Hübinette Måleri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se alt. Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget: Hagman och Hübinette Måleri är ett av Stockholms största måleriföretag som gör alla typer av måleritjänster. Kunderna är främst återkommande beställare inom fastighet och bygg där projekten varierar däribland traditionellt måleri, dekorationsmåleri, brandskyddsmålning, fönsterunderhåll, tapetsering med mera. Hagman och Hübinette gör allt från reparationsmålning i bebodda lägenheter eller lokaler, till ny- och ombyggnadsmålning i bostads-, kontors- och industrifastigheter.

Hagman och Hübinette Måleri omsätter ca 60 miljoner och har ca 65 medarbetare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert