Redovisningekonom

Logotyp

Redovisningekonom

Har du en bakgrund inom redovisning och vill arbeta på ett internationellt företag med korta beslutsvägar? Är du en person som trivs i en bred och ansvarsfull roll med möjlighet till utökat ansvar? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten till Riwal Sverige AB som:

Redovisningsekonom

Från Riwals kontor i Bromma kommer du som redovisningsekonom, tillsammans med kompetenta kollegor, ansvara för verksamhetens ekonomi. Som redovisningsekonom kommer du på ett strukturerat sätt arbeta med redovisning, rapportering och bokföring samt andra administrativa sysslor. Tjänsten är på heltid, med flexibla arbetstider.

I rollen som redovisningsekonom kommer du bland annat:

·        Ansvara för löpande bokföring, hantering av såväl leverantörs- som kundreskontra

·        Driva interna avstämningsmöten gällande, inköpsorder, kostnader och fakturor.

·        Göra momsavstämningar och momsdeklarationer

·        Ad hoc uppgifter

För att passa i rollen:

·        Högskoleutbildning/universitet eller yrkesutbildning, minst 2 år.

·        Ett par års erfarenhet från liknande roll samt behärskar affärsengelska.

·        Har du erfarenhet från uthyrningsbranschen, arbetat med årsredovisningar samt med hela ekonomiflödet är det meriterande 

Som redovisningsekonom på Riwal erbjuds du

Ett stimulerande arbete på ett välmående internationellt företag som expanderar. Du kommer arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en variationsrik roll. Dina utvecklingsmöjligheter är goda, såväl personligt som professionellt. För rätt person finns möjlighet till utökat ansvar inom redovisning. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Riwal med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se tele 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Riwal Sverige AB
Riwal en av de större specialisterna på effektiva och säkra höjdjobb och är idag verksam i 16 olika länder. Riwal har medvetet valt att specialisera sig på endast ett specifikt område – mobila arbetsplattformar, dvs. arbetsliftar, teleskoplastare och gaffeltruckar. Riwal äger en maskinflotta på ca. 18 000 enheter. Riwal Sverige AB har 60 medarbetare och omsätter Riwal 170 MSEK.

Välkommen till Riwal!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer