Mättekniker

Logotyp

Mättekniker

Är du på jakt efter nya möjligheter och vill arbeta på ett trivsamt företag där du kommer att ha stor frihet i din roll som mättekniker? Gillar du varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser? Då kan du vara Schaktmiljö AB’s nya kollega.

Arbetsuppgifter: I rollen som mättekniker kommer du att planera och driva mätningsarbeten, ha koll på ritningar och mätningsdata enligt tolerans och krav. Du kommer främst att arbeta inom mark och grunder. Projekten varierar i storlek men är i snitt 1 år långa. Du kommer även att dokumentera varje utfört arbeteResor inom Stockholm/Mälardalen förekommer.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har ett B-körkort. Du har minst 3 års erfarenhet som mättekniker och har tidigare erfarenhet inom bygg, gärna mark- och anläggning.

Du har även en byggteknisk utbildning alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet. Vi ser gärna att du besitter kunskap inom 3D-underlag och CAD-program såsom Auto CAD, GEO, Top CAD, Civil 3D eller Gemini terräng.

Du erbjuds:

· En anställning på ett företag med god gemenskap

· Stöttning av löpande utbildningar, både interna och externa

· Varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar

. Servicebil, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring

Om företaget:

Schaktmiljö Sverige AB är ett entreprenadföretag med rötterna i Värmland, som är verksamt inom anläggningsbranschen. Företaget grundades 2007 som ett enmansföretag och har sedan dess stadigt vuxit till ett stabilt företag med ett 40-tal medarbetare och egna maskiner. Schaktmiljö har Kontor i Veddesta, Järfälla.

Företaget har mångårig yrkesvana och har tillsammans en stor erfarenhet av projekt i alla storlekar – från husdräneringar till totalentreprenader i mångmiljonklassen – de flesta i Stockholmsregionen.

I denna rekrytering samarbetar Schaktmiljö Sverige AB med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson lina.martinsson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert