Administratör

Logotyp

Administratör

Är du en person som trivs i en stödjande roll? Vill du arbeta på ett familjärt och stabilt bolag där du får en betydelsefull och central administrativ roll? Då vill vi gärna prata med dig. IAL Pipe Technology AB (I alla lägen) rekryterar just nu en

Administratör, Mariefred/Södertälje

Som administratör på IAL utgår du från företagets trevliga kontor i Mariefred med arbetstider mellan 07.00 – 16.00. I din roll bistår du företagsledningen, kollegor och kund med ärendehantering, mottagande samt upprättande av kundorder och faktureringsunderlag. Stor del av kontakten med din omgivning är över telefon och e-post. Du har möjlighet att påverka tjänstens omfattning mellan 75-100%.

I rollen som administratör kommer du bland annat

·       Skanna samt kontera fakturor, förse lönekonsult med löneunderlag

·       Besvara samtal i växel, registrera ärende i ärendehanteringssystem.

·       Stämma av och skicka restkrav på fakturor, följa upp obetalda fakturor

·       Ta emot och hämta paket

·       Agera stöd till VD

För att lyckas i rollen

·       Ett par års relevant arbetslivserfarenhet inom administration, gärna inom bygg- eller anläggningsbranschen.

·       Du besitter en god social kompetens och trivs i en roll där dina arbetsuppgifter varierar.

·       Svenska tal & skrift, god datorvana samt B-körkort

·       Har du bokföringserfarenhet är det mycket meriterande

Som administratör på IAL erbjuds du

En variationsrik, ansvarsfull och administrativt central roll på ett tryggt och stabilt bolag. Vi erbjuder dig att bli en del av ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och inspirerande arbetsuppgifter. Du erbjuds en marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar IAL med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

I Alla Lägen är det budskapet vill vi förmedla till våra kunder. Oavsett vad kunden har för bekymmer eller vilken tidpunkt på dygnet så ska kundens första samtal vara till IAL. För kunden ska det vara lika självklart att ringa till IAL för assistans som till Räddningstjänsten vid en brand. När våra kunder står med ett stort eller litet problem så ska dom direkt efter samtalet känna sig trygg och kunna fokusera på annat i sin verksamhet. Företaget startades i mars 2008 av Christoffer Forslund som då arbetat i branschen under 7 år. Idag är IAL ett modernt företag med spetskompetens inom företagets alla verksamhetsgrenar och erbjuder professionell service.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer