Kalkylator

Logotyp

Kalkylator

Är du en person som trivs i en lärorik och utvecklande roll på ett företag där den tekniska kompetensnivån hos medarbetarna är hög? Vill du bli en del av ett välmående och välorganiserat företag under stark tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten till Styrud Ingenjörsfirma som

Kalkylator, norra Stockholm

Från Styruds kontor i Bålsta kommer du som kalkylator arbeta i en fri roll tillsammans med regionchef och projektledare för att säkerställa projektöverlämnanden till rätt kvalitet och inom fastställd budget. Under arbetets gång kommer du även stötta projektledare/arbetsledare i frågor som rör ekonomi, inköp och KMA.

I rollen som kalkylator kommer du bland annat:

·       Upprätta anbud & kalkyler. Du läser in handlingar och bedömer möjligheter och risker, tillsammans med regionchef fattas sedan beslut om anbudsräkning.

·       Du medverkar vid projektmöten och deltar i ekonomiuppföljning. Du har en stödjande roll i hela entreprenadprocessen.

·       Samordna entreprenörer och egen personal för att leda projektet framåt.

För att passa i rollen:

·       Du har ett par års erfarenhet som kalkylator, gärna inom bygg, mark eller anläggning.

·       Är tekniskt intresserad, gärna av maskiner och utrustning

·       Har B-körkort samt är flytande i svenska, tal & skrift.

Som kalkylator på Styrud erbjuds du

Ett stimulerande arbete på ett välmående företag som expanderar. Du kommer arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en variationsrik roll där du får möjlighet att arbeta såväl operativt och projektnära som teoretiskt och strategiskt. Dina kunder är alltifrån myndigheter och privata bolag till några av Sveriges största byggbolag. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Styrud med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se tele 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om StyrudVälkommen till Styrud-koncernen, ledningsbyggare med över 40 år i branschen! Tack vare sina 125 medarbetare omsätter Styrud 350MSEK med en god lönsamhet. Styrud erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom schaktfritt ledningsbygge för anläggning av infrastruktur under jord. Effektivt, hållbart och ekonomiskt. Från enkla påhugg till omfattande helhetsåtaganden. Styrud har gått från borrentreprenör till en stabil, heltäckande partner för anläggningsarbete i jord och berg.

Mer än borrning – Vi har lösningen på din ledningsfråga!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert