Rörsvetsare

Logotyp

Rörsvetsare

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Våra liv formas av de miljöer vi skapar runt omkring oss- Brinner du för teknik och service och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi söker en ny medarbetare till vår röravdelning på AstraZeneca Södertälje. Enheten består idag av 100 personer inom olika yrkeskategorier som arbetar med installationer och fastighetsdrift samt industriunderhåll kring fabrikerna i Södertälje.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med allt från VVS-installationer och service på fastigheter till mer industriellverksamhet som innefattar laboratorier, produktionslokaler samt fabriker med kemisktillverkning som ofta har avancerad utrustning. Även en del arbete i projektform förekommer. Viktigt för tjänsten är att följa direktiv inom läkemedelstillverkning samt övriga interna och externa krav som exempelvis arbetstillstånd och GMP-krav.

I rollen ingår även

  • Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar reparera, underhålla och installera olika typer av rörsystem.
  • Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer.
  • Uppföljning i form av dokumentering i loggböcker och återrapportering av arbete.
  • Se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder.
  • Att ingå i beredskapsgruppen efter upplärningsperiod.

Din bakgrund:

  • VVS- utbildning med inriktning rör eller annan relevant utbildning med certifikat.
  • Erfarenhet av TIG-svetsning, läkemedelinstallation eller livsmedinstallation är meriterande.
  • B-körkort

Kort om Caverion – Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Atena Vinogradova, tel. 073-081 74 04 eller mail atena.vinogradova@caverion.com alt. servicechef Mathias Dahlström tel. 073-0268305 eller mail mathias.dahlstrom@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 18 April 2022 . OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer