Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Har du erfarenhet som yrkesarbetare och någon form av arbetsledande funktion och vill arbeta i en ansvarsfull och nyskapad tjänst i en kraftigt växande koncern? Vill du inspirera och leda fabrikens medarbetare med effektivitet, säkerhet och arbetsglädje i fokus? Chrisma Svets & Smide expanderar och söker dig som vill arbeta som

Arbetande arbetsledare, Falköping

Som arbetande arbetsledare hos Chrisma motiverar du dina kollegor och ansvarar för produktionen inom avdelningen. Du är en positiv problemlösare som får med dig människor och kan leda teamet att uppnå förväntade resultat. Du arbetar kvällsskift från fabriken i Falköping och leder arbetet tillsammans med produktionschefen. Kunderna är såväl externa som interna systerföretag i koncernen.

Arbetsuppgifter

·       Materialförsörjning

·       Leda och inspirera dina kollegor så att arbetet fortlöper smidigt

·       Läsa tillverknings- och detaljritningar

För att passa i rollen

·       Erfarenhet från tillverkande industri

·       Har du erfarenhet från arbete i ledande position som t.ex. arbetsledare, lagbas och/-eller teamlead är det meriterande

·       Datorvana, B-körkort samt flytande i svenska, tal & skrift.

Du erbjuds

·       En variationsrik tjänst hos en kraftigt växande koncern med höga ambitioner

·       En företagskultur med bra stämning, god arbetsmiljö & låg personalomsättning

·       Generös ersättning med förmåner

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Chrisma med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Chrisma Svets & Smide grundades 1978 i Falköping och omsätter via sina 25 medarbetare 60MSEK. Avdelningen består av 4 konstruktörer som jobbar tätt tillsammans. Chrisma tillverkar och levererar stålkonstruktioner till logistik- samt industrihallar och ingår i den kraftigt expanderande koncernen Applied Warehouses vars omsättning uppgår till 500MSEK.

Välkommen till Chrisma!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer