Handläggande arkitekt

Logotyp

Handläggande arkitekt

Vi på Larsson Arkitekter kan erbjuda en flexibel organisation som kan anpassas till projektens omfattning och innehåll, och där flera personer kan ha olika roller i organisationen. En av våra framgångsfaktorer är att vi har det stora företagets kunskap och kompetens och det lilla företagets korta beslutsvägar.
 
Grunden till ett lyckat resultat är ett nära samarbete med beställare, brukare och övriga konsulter. Det är viktigt att våra beställare känner förtroende för vår kompetens och förmåga att uppfylla deras förväntningar. Beställaren skall också uppleva att samarbetet är smidigt och präglas av lyhördhet, prestigelöshet och professionalism.
 
Vi ser byggnaden som helhet och system, miljö- och kvalitetsarbete är därför en naturlig del av vårt arbetssätt.

Har du ett par års erfarenhet som handläggande arkitekt och vill arbeta med inspirerande projekt på ett familjärt arkitektkontor? Söker du efter en företagskultur som präglas av stark teamkänsla och stöttande kollegor? Trivs du med frihet och uppskattar en ansvarsfull roll? Då kan du vara Larsson Arkitekters nya

Handläggande arkitekt

Som handläggande arkitekt kommer du vara delaktig i planering, organisation och ledning av projekt. Tjänsten innebär ett operativt samt socialt personalledande ansvar där du leder och motiverar arbetsgrupperna i de olika uppdragen. Du har ett helhetsansvar för att uppnå uppdragets tids-, kostnads och kvalitetsmål.

För att passa i rollen

·       Utbildad arkitekt samt ett par års erfarenhet från liknande roll

·       CAD-kunskaper samt erfarenhet av BIM-projektering. Har du dessutom erfarenhet av 3D-projektering i Archicad är det meriterande.

·       B-körkort, flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska

Du erbjuds

·       Ett tryggt och välmående företag i en variationsrik roll med spännande och utmanande projekt

·       Stor flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsställe

·       Såväl personliga som yrkesmässiga utvecklingsmöjligheter

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Larsson Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Larsson Arkitekter

Larsson Arkitekter grundades 1957 och drivs idag av andra generationen med över 2000 genomförda uppdrag. Larsson Arkitekter arbetar med både offentliga och privata byggherrar i olika typer av uppdrag och har erfarenhet av hela värdekedjan – från översiktsplaner och programarbete, till detaljprojektering och uppföljning. Företagets mål är att rita attraktiva, funktionella och långsiktigt hållbara byggnader med kreativa idéer och professionellt genomförande. Från fräscha lokaler med sjöutsikt i Hammarby sjöstad arbetar bolagets 20 medarbetare.

Varmt välkommen till Larsson Arkitekter!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert