Campaign Manager

Logotyp

Campaign Manager

Svenska Eljouren är ett ungt företag som växer i rekordfart. Sedan starten i april 2020 har Svenska Eljouren hjälpt över 16 000 kunder runt om i Sverige. När böckerna stängdes för senaste räkenskapsåret var det som Sveriges största eljour och ett av Sveriges snabbast växande företag alla kategorier. Då Eljouren fortsätter växa kraftigt söker vi dig som vill bli bolagets nya

Campaign Manager – Uppsala

Är du strukturerad, noggrann & och riktigt bra på Google ADS? I rollen kommer du tillsammans med kompetenta kollegor att utgöra företagets marknadsavdelning och styra framtida expansion med fokus på effektiva marknadsinsatser och ett modernt tänk.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

·       Ta fram, optimera och prioritera Google ADS kampanjer.

·       Löpande ta fram nya kampanjer samt utveckla arbetssättet inom SEM.

·       Förbättra bolagets SEO-arbete.

·       Vara företagets interna go-to-person när det kommer till allt inom SEM.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en person som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du blir en nyckelperson i det snabbväxande men fortfarande lilla företaget. Du har full koll på Google ADS och gillar att vidareutveckla dina kunskaper löpande.

Då Eljouren fortfarande är ett litet entreprenörsföretag så kommer du att få testa olika moment inom bolagets digitala marknadsavdelning. Är du bra på att skriva copy, jobbat med sociala medier, är en hejare på att frilägga bilder eller har någon annan talang är det meriterande.

Du erbjuds en:

·       Flexibel roll som du är med och utvecklar.

·       Utbildning för att kunna utveckla de delar som rollen kräver.

·       Stort ansvar och möjlighet att skapa stor förändring.

·       Vara med på en stimulerande resa på ett snabbt växande företag

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Svenska Eljouren med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert