Installationselektriker

Logotyp

Installationselektriker

El & Ljusdesign är en helhetsleverantör inom elinstallation som arbetar nära sina kunder för att skapa användarvänliga och samtidigt energi- & miljövänliga lösningar inom El, Belysning, Styrsystem, Kraftinstallationer, Kommunikation & Säkerhet. El & Ljusdesign är ett familjärt företag med god gemenskap, där man bryr sig om varandra och ser till att även hitta på roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Genom god ordning och struktur skapar El & Ljusdesign en förutsättning för effektiva lösningar och en trivsam arbetsmiljö.

Om tjänsten

Är du en duktig installationselektriker som värdesätter god gemenskap med familjär stämning på din arbetsplats. Där laget före jaget inte bara är något man säger utan något man lever efter. Där man är en del av ett väl fungerande team där alla lagdelar är lika viktiga. Då ska du läsa vidare.

Som installationselektriker på El & Ljusdesign blir du en del av deras team, bestående av ett 30-tal kollegor. Områden är bland annat inom el, belysning, styrsystem, kraftinstallation, kommunikation och säkerhet. Bland deras kunder är annat fastighetsbolag, byggföretag, projektledningsföretag, butiker och köpcenter.

Tjänsten är väldigt utvecklande och det finns goda utbildningsmöjligheter för den som visar intresse och om behov finns. El & Ljusdesign söker nu ytterligare lagspelare som vill vara med på deras fortsatta resa.

För att lyckas i rollen:

Du som söker är utbildad och certifierad elektriker med minst 4 års erfarenhet som installationselektriker där du haft en variation i dina arbetsuppgifter. Har du erfarenhet att hålla i egna projekt är detta en merit. Noggrann, ordningsam och en flexibel lagspelare är andra grundfaktorer som vi ser som en självklarhet.

Krav:

·      4 års yrkeserfarenhet som elektriker

·      Flytande svenska i tal och skrift

·      B-körkort är meriterande

·      Bakgrundskontroll genomförs före anställning

Du erbjuds

El och ljusdesign erbjuder främst en familjär atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling. Utöver det erbjuder de bland annat:

·      Lön enl. överenskommelse

·      Kollektivanslutna

·      Friskvårdsbidrag

·      Sjukvårdsförsäkring

Om företaget: El & Ljusdesign är ett modernt företag som vet att en av framgångsfaktorerna för ett välmående företag börjar med individen. En person som trivs och mår bra och samtidigt ges rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete är grunden för ett framgångsrikt företag.

El & Ljusdesign sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler med bra strategisk placering vid Hornsberg då merparten av deras kunder är belägna i de centrala delarna av Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!I denna rekrytering samarbetar El & Ljusdesign med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer