Fastighetstekniker

Logotyp

Fastighetstekniker

Är du en tekniskt lagd person som vill komma in i fastighetsbranschen, eller är du en självgående fastighetstekniker som vill hitta en ny utmaning? Trivs du att arbeta i grupp med hög kompetens? Då kan du denna möjlighet vara något för dig, ansök idag!

Fastighetstekniker

I tjänsten som fastighetstekniker kommer du ha en variationsrik arbetsroll och tillsammans med dina kollegor arbeta i team för att utföra olika typer av projekt. Du kommer arbeta med kontroller och ronderingar, fastighetsskötsel, hantering av felanmälningar samt service/underhåll av fastigheter. 

Projekten varierar från kontor, skolor och vårdcentraler till kommersiella fastigheter. Du kommer ha kontakt med både beställare och hyresgäster i arbetet och kommer framförallt arbeta i norra delen av Stockholm. 

För att lyckas i denna roll har du:

  • Gärna några års erfarenhet som fastighetstekniker 
  • Ser sig själv som tekniskt lagt
  • Du kan både arbeta i grupp och självständigt
  • B-körkort
  • Svenska tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person gillar den sociala kontakten, är noggrann samt driven i din utveckling. Då du kommer att vara del i ett sammansvetsat team ser vi att du värdesätter och uppskattar en god arbetsmiljö samt att du ser dig själv som en lagspelare. 

Vi erbjuder dig: 

  • Att vara en del av ett familjärt bolag
  • Delaktiga ägare som bryr sig om sina anställda
  • Att vara med att påverka det dagliga arbetet
  • Stora möjlighet till karriärsutveckling

I denna rekrytering samarbetar Roslagens Energi- och Driftteknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Pontus Högman på pontus.hogman@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget: 

Roslagens Energi & Driftteknik är ett väletablerat bolag som startades 2001 och leds idag av Magnus Nygren och Martin Lewell. Ledning och de anställda har tillsammans mångårig erfarenhet från fastighetsförvaltning av både lokal- och bostadsförvaltning. Vi tar hand om fastighet från Södertälje till Norrtälje och även fastigheter i Uppsala. Vi förvaltar idag ca 1 miljon kvm byggnad med kvalitet- och miljösäkrade rutiner. Vi är totat 43 anställda idag och omsätter ca 200 miljoner per år. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer