Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Är du serviceelektriker med flera års erfarenhet och vill vara med på en spännande resa i ett ungt bolag som växer? Då kan Ezelius Elektriska vara rätt företag för dig!

Ezelius är ett ungt bolag men har erfarna elektriker som jobbat länge i branschen. De utför alla typer av elinstallationer och jobbar bland annat med bostadsrättföreningar, service, idrottsföreningar och fastighetsdrift.

Som elektriker på Ezelius har du minst 5 års erfarenhet inom service och är duktig på felsökning. Vi ser gärna att du jobbat som fullbetald elektriker i några år.
Jobben är i hela Storstockholm men främst från Skärholmen till Hökarängen, även en del i Norrort. Du kommer att ta dig till jobben med servicebil och utgå från hemmet

Krav

  • Minst 5 års erfarenhet som elektriker, flertal år från service
  • Servicekänsla och gillar att bemöta kunder och leverantörer på ett proffsigt sätt
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift flytande

Meriterande

  • Erfarenhet av styr och regler

Du erbjuds att vara med på en spännande resa och jobba med erfarna elektriker. Ezelius är ett ungt men framgångsrikt företag som gillar att ha kvalité i allt de gör.

Känner du att denna beskrivning stämmer bra in på dig och vad du söker? Tveka inte med att skicka in din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar Ezelius med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jenniefer Berg på mail: jenniefer.berg@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert