Arbetsledande Snickare

Logotyp

Arbetsledande Snickare

Vill du bli en del av ett välmående företag där du får arbeta med spännande och roliga projekt? Där du kommer att ha en central och viktig roll? Är du snickare och söker efter ett nytt jobb där du kommer att få möjlighet att utveckla din yrkesmässiga roll och arbeta i team som anser alla spelare på planen är lika viktiga för att kunna uppnå bästa resultaten. Då kan du vara Unges Byggservice nya arbetsledande snickare. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som arbetsledande snickare ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Du har en central del i projekten och har kontinuerlig kontakt med övriga yrkesgrupper för att säkerställa ett smidigt samarbete, att utsatta tidsplaner följs samt att projektets kvalité överträffar kundernas förväntningar.

Du arbetar hos privatpersoner i Stockholm och närliggande villaområden. Du kommer även att ansvara för en snickare och planera samt tillsammans utföra projekten.

Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanliga snickeriarbete, servicejobb, renovering av badrum/kök, finsnickeri samt exklusivare tillbyggnader och ombyggnationer i villor.

Du utgår hemifrån och arbetar alltid i ett lag om minst 2 personer.

Du erbjuds:

·      En roll på ett unikt företag med god gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter med låg personalomsättning.

·      Generöst friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, mobiltelefon och arbetstidsförkortning.

·      En roll där du får ett stort eget ansvar och där dina åsikter hörs.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som snickare, främst i exklusivare projekt på privatmarknaden ca 5 år.

·      Besitter kunskaper att leda och fördela arbetet ute på plats.

·      Innehar B-körkort.

·      Har en hög yrkesstolthet

Som person är du:

·      Hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      Initiativtagande, noggrann & lösningsorienterad då du styr dina egna uppdrag.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

Unges Byggservice grundades 1998 och ombildades till aktiebolag 2011, är idag ett väletablerat företag inom byggbranschen på privatsidan. Unges byggservice erbjuder helhetslösningar och ansvarar för hela entreprenaden från rivning fram till eventuella platsbyggda möbler. Målsättningen är att alltid leverera högsta kvalité genomgående i projekten samt ha en nära dialog med kunderna. Teamet består i dagsläget av 13 medarbetare samt utöver det underentreprenörer inom el, rör kakel, måleri, golvslipning mm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Unges byggservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert