Elektriker

Logotyp

Elektriker

Är du en självgående och utåtriktad elektriker som vill arbeta i en kreativ roll? Gillar du att utföra ditt arbete med affärs- och kundfokus? Är du en lagspelande elektriker som har ett par års erfarenhet och trivs i en kundnära samt kreativ roll kan du vara Affärsbyggarna i Sveriges nya

Elektriker

Som elektriker på Affärsbyggarna kommer du arbeta med projekt i olika storlekar från större entreprenader till servicearbeten, gentemot dagligvarubutiker, främst i Stockholm men enstaka resor till andra städer kan förekomma. Du utgår hemifrån och planerar din dag tillsammans med dina kollegor. Som elektriker på Affärsbyggarna kommer du arbeta i butiker och på så sätt vara ansiktet utåt för såväl din arbetsgivare som butiken du arbetar i.

Din profil:

För att lyckas i rollen behöver du vara behörig elektriker, med ett par års arbetslivserfarenhet. Du är van att hantera kunder och är självgående vid felsökningar och installationer. Du besitter hög yrkesstolthet och har B-körkort.

Du erbjuds:

·       Variationsrika, stimulerande och kreativa projekt

·       En familjär arbetsplats med god stämning

·       Utvecklingsmöjligheter & ansvar

Är du intresserad och vill veta mer?

Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Affärsbyggarna i Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Affärsbyggarna
Initiativtagarna och grundarna till Affärsbyggarna har mångårig erfarenhet av detalj- och dagligvaruhandeln. Man har varit aktiv inom etablering, projektering och ombyggnad av butiker i närmare 30 år.

Affärsbyggarna erbjuder butiksägare hjälp med allt från ritningar, bygglov och projektledning till ett totalansvar för hela etableringen eller ombyggnaden. Från kontoret på Värmdö, med sina 40 medarbetare omsätter Affärsbyggarna ca 70MSEK med god lönsamhet. 

Affärsbyggarna bygger framtidens butiker!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer