IT-konsult

Logotyp

IT-konsult

Är du på jakt efter en ny utmaning som Teknisk konsult inom IT-branschen? Har du tidigare erfarenheter från IT-branschen där du arbetat med IT support och/ eller klienthantering? Är du en person med starkt driv och har god social förmåga? Då kan du vara Mindgrapes nya IT-konsult.
Kvalifikationer:Denna roll formas lite utefter vad du har för tidigare kunskaper. Vi ser inte allt nedan som krav men att du känner dig bekant med flertalet av dessa.

–         Erfarenhet från en likvärdig IT-konsultroll.

–         Erfarenhet av OS distribution via Microsoft Endpoint Manager, SCCM och MDT.

–         Erfarenhet av Azure, Intune (gärna Autopilot).

–         Erfarenhet av och goda kunskaper i Windows plattformen.

–         Erfarenhet av Active Directory & Group Policys

–         Goda kunskaper inom Office 365.

–         Tidigare arbetat i Microsoft driftmiljö.

–         Applikationspaketering (med PSADT eller AdminStudio)

–         Du har ett stark tekniskt intresse och driv.

–         Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

–         Du har god social förmåga och är kund- och lösningsorienterad

Vi erbjuder:

–         En arbetsplats att skapa möjligheter till både personlig och professionell utveckling som IT-konsult.

–         Ett flertal olika karriär- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

–         Varje medarbetare får kompetensutveckling i linje med sin utvecklingsplan.

–         I takt med att Mindgrape når sina mål hittar vi på allt fler trivsamma och roliga aktiviteter tillsammans som till exempel utlandsresor, företagsevents och team-building-events.

–         Personbil till ett förmånligt upplägg.

–         Tack vare deras expertis och brinnande intresse för sina respektive kompetensområden har vi störst samlad kunskap avseende applikationsleverans i branschen.

Om Företaget:Mindgrape grundades 2006 och är en distributör av mjukvara, utbildning och it-konsulttjänster inom IT-infrastruktur med primärt fokus på applikationsleverans och deployment. Mindgrape skapar skräddarsydda lösningar för en verksamhets IT-infrastruktur och med utgångspunkt i det enskilda företagets individuella behov definierar och realiserar vi omfattande IT-strategier.
Mindgrape står i dagsläget på tre ben varav konsultverksamheten är ett affärsområde vid sidan av licensförsörjning och utbildning. Mindgrape är främstverksamma inom applikationshantering, oavsett vilken teknologi det gäller. Andra kompetensområden är databashantering och bred plattformshantering.

Låter detta som du? Är du intresserad av att höra om denna möjlighet?I denna rekrytering samarbetar Mindgrape med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073–5811804 eller Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer