Platschef

Logotyp

Platschef

Arbetar du inom fastighets- installations- eller servicebranschen och vill utvecklas i en ledarroll? Letar du efter en ansvarsfull roll där du får driva, utveckla och bygga bolag samtidigt som du får använda din tekniska kompentens? Då vill vi prata med dig, Klimatteknik i Väst söker i sin tillväxtresa sin nästa platschef:

Som platschef har du en variationsrik roll där ansvarar för hela bolagets verksamhet. Du kommer att ha en nyckelroll där du tillsammans med regionchefen kommer att driva och utveckla bolagets strategier och processer framåt för att öka tillväxt, kundnöjdhet och lönsamhet för Klimatteknik i Väst.

Du kommer ha fullt resultat- och personalansvar samt arbetsmiljöansvar. Du rapporterar till regionchef samt ingår i ett platschefsforum där löpande projekt för koncernövergripande behov hanteras. Dessutom kommer du driva och säkerhetsställa att uppsatta försäljningsmål uppnås samt att planeringen av bolagets leverans sker inom bestämd tidsplan i form av installation, reparation och service till företagets privata likaså kommersiella kunder.

För att lyckas i denna roll:

·        Erfarenhet av att leda affärer/bolag med fullt personal- och ekonomiskt ansvar

·        Arbetslivserfarenhet från fastighet/service/installation/värmpumpssegmentet

·        Drivs av att motivera och skapa service på högsta nivå. 

·        Du är trygg i ditt förhållningssätt och besitter kombinationen av ledaregenskaper, verksamhetsutveckling och teknisk kompetens.

·        Meriterande om du har en akademisk bakgrund alt. har erfarenhet från entreprenadledet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är prestigelös, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt, har du tidigare erfarenhet av förändringsarbete ser vi det som ett stort plus. Vidare ser vi att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. 

Vi erbjuder dig en roll i en koncern som är mån om sina medarbetare och verksamheter. Genom trygga anställningsvillkor, arbeta tillsammans mot det gemensamma målet samt värna om ett öppet arbetsklimat med stark fokus på arbetsmiljö skapar vi långsiktiga relationer både internt och externt. 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson på niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Klimatteknik i Väst AB har sitt säte i Kungälv utanför Göteborg och ingår i Vattenfallsägda ENWELL-koncernen som är en av landets största bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar. Koncernen består idag av ca 170 anställda, från Skåne i söder till Mora i norr, och omsätter ca 400 Mkr.

Klimatteknik i Väst AB grundades 2001 och förmedlar, installerar och tillhandahåller service för energi- och klimatlösningar inom villa- och fastighetssektorn. Bolaget har även en borrigg och utför borrning för bergvärme och vattenbrunnar. Kärnverksamheten bygger på kvalitativa och kostnadseffektiva värmepumpslösningar där vi vill vara det självklara valet för människor som vill leva klimatsmart, förutom värmepumpar har Enwell en stor ambition i framtidens utveckling och installation av sol- och laddboxar.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert