Arbetsledande ventilationsmontör

Logotyp

Arbetsledande ventilationsmontör

Strands Luft AB är ett entreprenadföretag inriktat på luftbehandling och har 40 års erfarenhet av branschen.. Företaget drivs av Magnus Strand, Mikael Montalva och Daniel Liljekvist.Vi utför både utförande- och totalentreprenader mellan 0-15 miljoner.

Har du tidigare erfarenhet av en mer ledande roll inom ventilationsbranschen? Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag med stor branschkunskap? Just nu söker Strands Luft en arbetsledande ventilationsmontör till Västerås med omnejd.

Arbetsuppgifter:
I rollen som arbetsledande ventilationsmontör kommer du att arbeta med frihet under ansvar. Din roll innebär ansvaret att planera och strukturera jobben samt leda ventilationsmontörerna men även vara den som är på plats och skruvar.

Ditt arbetsområde kommer att vara Västerås med omnejd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

–   Arbeta med ventilationsprojekt inom större entreprenader

–   Läsa ritningar

–   Gå på Bas-möten

–   Titta på småjobb och hitta egna lösningar

Din profil:
För att lyckas i rollen som arbetsledande ventilationsmontör, trivs du i rollen som ventilationsmontör och har gärna tidigare erfarenhet av en mer ledande roll. Du har du 7 års erfarenhet inom branschen och är självgående. Du har även liftkort, behärskar svenska i tal och skrift. Du har ett B-körkort och kan läsa ritningar.

Du erbjuds:

–    En roll i ett företag som är måna om sina anställda

–    Ett arbete med frihet under ansvar

–    En roll i ett företag med familjär stämning

Om företaget: Strands Luft AB grundades 1991 och är ett entreprenadföretag inriktat på luftbehandling och har 40 års erfarenhet av branschen. Strands Luft utför ventilationsentreprenader och helhetslösningar för de flesta typer av byggnader.
 
Strands Luft är sedan tidigare verksamma i Stockholm och har nu utökat sitt arbetsområde till Västerås med omnejd.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Strands Luft AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert