Spoltekniker

Logotyp

Spoltekniker

Om tjänsten
IAL står för I Alla Lägen och innebär helt enkelt att vi finns till för våra kunder dygnet runt, oavsett bekymmer. Som jourtekniker hos oss kommer du att få åka ut på olika typer av jouruppdrag som exempelvis kan innefatta stopp i avlopp eller vattenläckage hos våra kunder. Tjänsten innebär att du har jour varannan vecka med beredskap 16-07 på vardagar och dygnet runt på helger.

Om dig
Vi söker dig som är praktiskt lagd och vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av VVS, bygg eller diverse hantverksyrken.

Som person är du en serviceinriktad driven problemlösare med kundens problem i fokus. Du är flexibel och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter där du är nyfiken på att lära dig nya tekniker. Du driver självständigt ditt arbete framåt där kvalitet är viktigt för dig.

Tjänsten kräver B-körkort.

Om ossI Alla Lägen är det budskapet vill vi förmedla till våra kunder. Oavsett vad kunden har för bekymmer eller vilken tidpunkt på dygnet så ska kundens första samtal vara till IAL. För kunden ska det vara lika självklart att ringa till IAL för assistans som till Räddningstjänsten vid en brand. När våra kunder står med ett stort eller litet problem så ska dom direkt efter samtalet känna sig trygg och kunna fokusera på annat i sin verksamhet. Företaget startades i mars 2008 av Christoffer Forslund som då arbetat i branschen under 7 år. Idag är IAL ett modernt företag med spetskompetens inom företagets alla verksamhetsgrenar och erbjuder professionell service.

Om processen
 I denna rekrytering samarbetar IAL med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 58 11 804. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer