VVS-Montör

Logotyp

VVS-Montör

Är du VVS-Montör inom badrumsrenoveringar och vill jobba som ansvarig för hela VVS-avdelningen på företaget? Då kan detta jobb bara helt rätt för dig!

Företaget verksamma inom byggsektorn där de framförallt utför renoveringstjänster för privatpersoner och företag. Företaget har idag 10 anställda och är i en expansiv fas med goda framtidsutsikter. De har lång erfarenhet inom byggsektorn och är framgångsrika tack vare att de alltid sätter kunden i centrum. Företagets arbeten präglas av kvalitet och trygghet – De arbetar med alla typer av renovering men framförallt så utför de renoveringar av kök och badrum.

De utför även totaltentreprenader där de erbjuder tjänster som golvslipning, måleri, vvs och elinstallationer. De är certifierade enligt byggkeramikrådets branschregler bbv för våtrum och vill nu bli ett auktoriserat företag för VVS. All personal har lång erfarenhet av ombyggnationer och renoveringsarbeten. De har en fantastisk arbetsplats där det är högt i tak och där teamkänslan är på topp.

Som VVS-Montör kommer du arbeta i hela Storstockholm med framförallt badrumsrenoveringar. Du kommer vara ensam VVS-Montör på bolaget och styr dina dagar helt själv. Som ensam VVS-montör kommer du vara med och påverka stora beslut så det är viktigt att du är självgående. Det är även viktigt att du har flera års erfarenhet av badrumsrenoveringar. Du kommer ingå i ett arbetslag bestående av certifierade plattsättare och snickare med lång erfarenhet.
Kunderna är uteslutande privatpersoner där de utför renoveringar inom badrum och kök. Du kommer arbeta nära en arbetsledare som du uppdaterar till.

Krav

  • Minst 5 år som VVS-Montör
  • Minst 3 år inom endast badrumsrenoveringar
  • Certifierad VVS-Montör
  • Körkort

Som person är du social och har en ledande personlighet. Då du kommer ansvara för all VVS själv är det viktigt att du är självgående och inte är rädd att fatta beslut. Det är viktigt att du vill vara med på företagets resa och stanna på bolaget för att utvecklas tillsammans.

Du erbjuds en unik och utvecklingsbar tjänst där du blir en viktig byggsten i företaget med din kompentens. Du erbjuds korta beslutsvägar men stora möjligheter att påverka. Andra förmåner är förmånsbil, utbildningsmöjligheter, styra ditt eget schema m.m.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar företagets med rekryteringsföretaget Jobway. Vi berättar mer om vilket bolag det gäller vid intresse. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert