Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Är du en person som trivs i en variationsrik och samhällspåverkande roll på ett företag där kvalité, säkerhet och miljö är hörnstenarna? Vill du bli en del av ett välmående och nordiskt företag under tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! NKR Demolition Sweden AB har fått i uppdrag att demontera kondensorer på BKAB i Barsebäck, och söker därför dig som är

Arbetsledare, Skåne

I rollen som arbetsledare kommer du bland annat:

·      Ansvara för det praktiska genomförandet av uppdraget
·      Styra, leda och följa upp projektarbetet genom alla faser så att effekt- och projektmål nås
·      Samordning av medarbetare, kunder och leverantörer

Som arbetsledare på NKR Demolition Sweden erbjuds du: Ett intressant och fritt arbete i ett modernt entreprenörsföretag som expanderar. Med en öppen företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar NKR en arbetsplats där trivseln är hög och personalomsättningen låg. Du erbjuds generös ersättning med förmåner. För dig som inte bor i området kan NKR lösa bostad.

För att passa i rollen:

·      Har du BAS U-utbildning
·      Erfarenhet av projekt-/arbetsledning inom rivnings-, bygg- och anläggningsbranschen eller av entreprenadmaskiner.
·      Har du goda kunskaper i engelska samt erfarenhet från kraftverk/kärnkraftverk är det meriterande

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar NKR Demolition Sweden med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om NKR Demolition Sweden:

Med en lång erfarenhet inom branschen, toppmodern utrustning och högt kompetenta medarbetare levererar NKR alltid ett kvalitetsarbete med högt fokus på säkerhet och miljö. NKR Demolition Sweden AB är marknadsledande när det gäller rivning och återvinning. I den mån det är möjligt fokuserar företaget på återvinning av nedbrytbart material. Vill du veta mer om NKR´s arbetsprocesser och hur vi återvinner material från rivning, besök vår hemsida https://www.nkr-rivning.se/ NKR Demolition Sweden AB’s huvudkontor finns utanför Helsingborg. Projekten sträcker sig över hela landet och är en del av moderbolaget NKR Demolition Group, som under sina 40 år varit marknadsledande inom rivning och återvinningsbranschen. NKR anlitas till varierande uppdrag, alltifrån rivning inom industri-, bygg och fastighetsbranschen med goda resurser på toppmodern maskinpark och kompetent personal.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer