Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en driven snickare med hög yrkesstolthet? Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst i en idyllisk skärgårdsmiljö på ett framgångsrikt företag med kontor på Muskö i Stockholms södra skärgård. Då kan du vara Älvsnabbens Byggs nya lagspelare.

I tjänsten som snickare kommer du att ha ett stort eget ansvar och arbeta i och omkring Stockholms södra skärgård med varierande projekt. Här får du ett stort eget ansvar och har daglig kontakt med kunder ute på arbetsplatsen. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbete, nybyggnation och tillbyggnader till renovering av badrum/kök och fönsterbyten.

Du erbjuds:

·      En arbetsgivare som värnar om sina medarbetare genom teamaktiviteter, sjukvårdsförsäkring     och goda arbetsvillkor.

·      Att få arbeta i en unik arbetsmiljö med närhet till hav och natur.

·      Vara en del av ett starkt team som hjälper varandra för att uppnå gemensamma mål.

Din profil:

För att lyckas i rollen som snickare på Älvsnabbens Bygg ser vi att du har minst ett par års erfarenhet som snickare och gärna att du har arbetat med varierande projekt tidigare såsom nyproduktion av villa/småhus, servicearbeten samt tillbyggnader. Svenska i tal & skrift och B-körkort är krav. Har du dessutom fartygsbefälexamen klass 8 är det meriterande då många av projekten ligger ute på öarna.

Som person ser vi att du har en hög yrkesstolthet och drivs av att leverera bra resultat. Du gillar ordning och reda och har ett strukturerad arbetssätt. Vidare att du är van vid att ta kontakt med nya människor och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Om:Älvsnabbens Bygg grundades 2015 och drivs idag av tre delägare med Lars Hedén och Gunnar Adolfsson i spetsen som bor ute på Muskö med sina familjer. Skärgården och Södertörn är därför den naturliga marknaden. Älvsnabbens bygg startades med ambitionen att vara ett reko byggföretag där dem utför nybyggnationer, ombyggnader och tillbyggnader åt privatperson och erbjuder ett totaltkoncept på hela byggnationer och finns med hela vägen. Idag har företaget 22 anställda och omsätter cirka 40 miljoner

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Älvsnabben Bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer