IT-Chef

Logotyp

IT-Chef

Nu söker vi en IT-chef med intresse för att driva och utveckla IT-avdelningen på bolaget.

Är du på jakt efter en ny utmaning som IT –chef? Är du en person med starkt driv och god analytiskförmåga och en vilja att bidra till utveckling och vana av att leda förändringar?
Då kan du vara Arkitektkopias nya IT -chef.

Rollen kommer innefatta:

–         Ansvarar för personal och budget.

–         Planera projekt och aktiviteter.

–         Förberedelse av upphandlingar och ha kontakt med leverantörer.

–         Du arbetar aktivt i projekt och förvaltningsfrågor och har täta kontakter i verksamheten.

–         Som IT-chef fungerar du även som stöd i IT-frågor åt övriga verksamheten i allt från affärsutveckling till produktion.

–         Planera, leda, fördela, följa upp och kontinuerligt utveckla arbetet på IT avdelningen och i förvaltningsteamen både operativt och strategiskt.

–         Lönsamhetsuppföljningar.

–         Ansvara för att medarbetarsamtal med medarbetare inom avdelningen genomförs en gång per år. Vid behov upprätta utbildningsplan och genomföra lönerevisionssamtal.

Kvalifikationer:

–         Du arbetar i en ledande roll idag och är redo att ta nästa steg som IT-chef.

–         Arbetat med it-strategiska frågor med inriktning mot stöd och service

–         Tagit fram och utveckla processer, rutiner och styrande dokument.

–         Erfarenhet Budgetprocess.

–         Arbetat med förändringsledning.

–         Meriterande ett arkitektturtänk.

–         Lagspelare som ser hela gruppen och dess potential.

–         Erfarenhet av att operativt leda och fördela det dagliga arbetet.

–         Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska

Du erbjuds:

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

IT-avdelningen kommer vara en viktig del för företagets framtid och det medför stor delaktighet i många beslut. Som IT-chef kommer du även sitta med i ledningsgruppen.

Om Företaget:

Arkitektkopia har varit verksamma sedan 1951 och har Arkitektkopia gjort en rejäl resa, bland annat genom sina förvärv av över 200 bolag. Detta har gjort att Arkitektkopia idag har branschens bredaste rikstäckning med etablering över hela Sverige.

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller.
Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher.

Låter detta som du? Är du intresserad av att höra om denna möjlighet? I denna rekrytering samarbetar Arkitektkopia med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer